Căutare Live

Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău și-a asumat relația în public cu Bianca Drăgușanu: „A vrut să mă mintă”

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au apărut împreună la un eveniment, iar Claudia Pătrășcanu a avut o nemulțumire. Mama copiilor afaceristului susține că acesta nu a fost onest cu băieții lui.

Claudia Pătrășcanu a reacționat după ce Gabi Bădălău s-a afișat la un eveniment cu Bianca Drăgușanu

Instagram & Facebook

Claudia Pătrășcanu a reacționat la Antena Stars, după ce a văzut imagini cu tatăl copiilor ei și Bianca Drăgușanu la un botez. Bruneta spune că Gabi Bădălău a fost la acel eveniment când copiii ar fi trebuit să stea cu el, iar ceea ce a nemulțumit-o pe cântăreață ar fi fost lipsa de onestitate.

Cea care se află în proces de divorț cu Gabi Bădălău a povestit că cei doi copii ai săi se află în vacanță la tatăl său.

”În momentul de față copiii sunt în vacanță la tatăl lor, i-a luat pe 31 iulie și acum pot să înțeleg după această apariție intervenția lui Gabi disperată cumva de săptămâna trecută când am fost sunată, el doar ce luase copiii, și la diferență de două zile, m-a sunat insistent, disperat în care îmi spunea să-l ajut”, a precizat Claudia Pătrășcanu.

Cântăreața susține că Gabi Bădălău a vrut să-și mintă copiii, referitor la evenimentul la care participă.

Claudia Pătrășcanu, despre evenimentul la care Gabi Bădălău a participat cu Bianca Drăgușanu: „Durerea mea e că a vrut să mă mintă”

„Mă implora să poată să aducă copiii înapoi acasă că el are un eveniment foarte important și că ar vrea să scape de copiii și nu știa cine să-l ajute decât eu. Bineînțeles că timpul meu nu este foarte ocupat, și în afară de concertele de marți, joi, sâmbată duminică nu am ce să fac și am zis că-l pot ajuta, doar că el trebuie să le explice copiilor de acest eveniment că până la urmă și ei ar trebui să știe, dar important e să nu-i creștem în minciună și să spună adevărul”, a declarat Claudia Pătrășcanu, potrivit Spynews.

Claudia Pătrășcanu a precizat că în cele din urmă Gabi Bădălău a renunțat la ideea de a duce copiii la mama lor. Cântăreața a precizat că cei doi băieți au rămas cu familia afaceristului, în timp ce acesta se afla la eveniment alături de Bianca Drăgușanu.

„Am încercat să-l ajut pe Gabi și să fac așa cum a cerut el, doar că el îmi cerea să mint copiii, în momentul în care am vorbit cu copilul mare punea presiune pe mine, s-a dovedit cu totul prin această ieșire a lui pe care a ascuns-o și care durerea mea acum să vă spun direct e că a vrut să mă mintă pe mine și să mintă copiii, deoarece copiii lui au crezut că a mers să ia un tractor”, a spus vedeta.

Claudia Pătrășcanu a precizat că cei doi băieți se aflau la miezul nopții la mall, alături de familia lui Gabi Bădălău.

„El voia să scape de copii, a vrut să-l ajut să-i aducă acasă, eu n-am putut să-i mint pe copii să-i zic că tati pleacă de acasă că vrea să scape de voi, mi-a zis că nu poate să-i lase cu familia”, a menționat fosta soție a lui Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcnau a precizat că următoarea înfățișare în procesul de divorț va avea loc în luna septembrie.

Claudia Pătrășcanu a mai avut reacții referitoare la relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu.

Tom Hardy e atât de bogat încât nu a muncit deloc în pandemie. Ce avere are și pe ce anume s-a focusat, în locul banilor... Chris Hemsworth, imaginea din adolescență în care arăta total diferit. Ce mesaje a primit de ziua lui...
Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x