Claudia Pătrășcanu a răbufnit! Ce spune despre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Au purtat discuții indecente în fața copiilor”

Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că a avut discuții indecente cu Bianca Drăgușanu, de față cu cei doi copii ai săi.

Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că a avut discuții indecente cu Bianca Drăgușanu, de față cu copiii

Instagram

Claudia Pătrășcanu are doi copii cu Gabi Bădălău, cel de care s-a despărțit.

Vedeta a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care povestește că tatăl copiilor ei i-a luat pe cei doi băieți în weekend și nu a avut un comportament potrivit.

Claudia Pătrășcanu a declarat că cei doi copii ai săi i-au povestit că au stat cu menajera după ce tatăl lor i-a dus la reședința lui.

Ulterior, tatăl copiilor a venit acasă și ar fi purtat discuții video, indecente cu Bianca Drăgușanu, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu a povestit că în momentul în care Gabi Bădălău i-a luat pe cei doi copii de la domiciliu a refuzat să le pună centura.

Claudia Pătrășcanu, acuzații la adresa lui Gabi Bădălău: „Tatăl avea conversații video cu Bianca, dar și cu copiii mei”

„Am tot așteptat și aștept in continuare sa sesizeze autoritățile acestui stat, ceea ce se întâmpla cu doi copii minori și mai exact cu copiii mei. Vineri 12.02.2021, ora 17.00 copiii au fost luați de către tatăl lor de acasă, fiind iar sub influența substanțelor și asta nu este pentru prima dată. Comportamentul lui a fost unul agitat, incoerent, agresiv vizavi de mine și mama mea, în momentul în care i-am sugerat să le pună copiilor centura de siguranță. Nu a dorit sa facă acest lucru, afirmând ca nu e treaba mea, că unul e Bădălău!”, a povestit Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, după ce în presă s-a scris despre despărțirea dintre Gabi Bădălău si Bianca Drăgușanu: „Mi se pare ruşinos”

Claudia Pătrășcanu a precizat că cei doi băieți au povestit că tatăl lor a avut discuții indecente cu Bianca Drăgușanu.

„Pe tot parcursul acestui weekend, copiii au stat cu menajera lui, iar ei îl chemau disperați acasă pe tatăl care nu era de găsit. Duminică, ora 18.30 copiii s au întors la domiciliu, șocați, povestindu-mi ceea ce s-a întamplat în acel weekend. Tatăl avea conversații video cu Bianca, dar și cu copiii mei, care nu și-au dorit sa o vadă, însă au fost forțați de tatăl lor. Pe tot parcursul drumului de întoarcere București-Constanta, tot aceste doua personaje, de față cu doi copii minori, au purtat discuții indecente, copiii venind marcați și punându-mi întrebări”, a precizat Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu își dorește ca autoritățile să intervină pentru a o ajuta:

„Dacă se întâmple ceva cu acești doi copii, cine răspunde in țara asta? Se întâmplă atâtea în această țară și nimeni nu face nimic doar pentru că există acest Bădălău? Copiii mei nu mint niciodată, dar o doamnă psiholog de la Protecția Copilului susține acest lucru și care acum câteva luni mi-a spus ca s-a sunat de mai SUS, să nu mai fie deranjat fiul lui Badalau! Tot această doamna psiholog a permis tatălui sa ma jignească sub privirea dumneaei....copiii aceștia au nevoie de ajutor și voi face tot ce-mi sta în putere pentru educația și siguranța lor. Luați in serios cazul meu, eu tot aștept! Cred în Dumnezeu și sper sa iasă la suprafața tot adevarul, dar acești copii au nevoie de ajutor și protecție! Va rog, faceți ceva!

Citește și: Claudia Pătrășcanu a petrecut ziua de naștere a fiului ei alături de Gabi Bădălău: "A venit la munte!"

Ultimele știri