Live acum
Prime Time 20:50Observator Special

Cleopatra Stratan, sexy și îndrăgostită în noul ei videoclip! Nici Ghiță n-ar mai recunoaște-o!

Ochelari de soare, rochie cu buline şi un geamantan uriaş pe care îl trăge după ea. Aşa o ţinem şi o vom ţine minte cu toţii pe Cleopatra Stratan. Acum este de nerecunoscut! Artista, apariție incendiară în noul videoclip!

Are 18 ani, deci e învăţată cu scena de 15. Căci a urcat prima dată pe ea la doar 3 ani. A umplut săli multe de spectacole, şi, să nu uităm, a obţinut un disc de platină cu primul ei album, după ce s-a vândut în peste 150 de mii de exemplare, doar în România.

Cleopatra Stratan, copilul minune al anilor 2000, cunoştea succesul la o vârstă la care, cel mai probabil, nici nu realiza ce i se întâmplă. Avea doar trei ani când îl aştepta pe Ghiţă şi umplea săli de concerte, alături de tatăl ei, Pavel Stratan.

„Ghiţă” a devenit rapid un hit şi i-a adus copilei cu ochelari de soare şi rochie cu buline şase recorduri mondiale. Între ele, pentru cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes sau cel mai tânăr interpret care a a avut un cântec numărul unu la nivel naţional. Negativul piesei a fost preluat chiar şi de alţi artişti internaţionali.

O mai recunoști? Cleopatra Stratan s-a transformat într-o bombă sexy! Cum a apărut în noul ei videoclip - Video

Timpul a trecut, Cleopatra a crescut, iar povestea inocentă de dragoste din copilărie s-a transformat în cea găsită la adolescenţă. În 2018 tânăra a lansat „Te las cu inima”. O continuare a piesei Ghiţă.

Cât despre talent, Cleopatra îl moşteneşte din familie. Şi tatăl şi fratele ei cântă. aşa au apărut duetele.

„Dintotdeauna mi-a plăcut să scriu versuri. Când tata scria versuri, eram tot timpul pe lângă el, şi prindeam câte un joc de cuvinte şi am înţeles foarte bine tehnica pe care o foloseşte când compune, asta s-a transmis de la tată la fiică”, a spus Cleopatra.

Iar asta se vede şi în cea mai nouă piesă. „Eu m-am pierdut” este compusă de Cleopatra, împreună cu artistul Edward Sanda. Un cântec sensibil şi ritmat, despre o iubire nemărturisită.

Recomandari