Căutare Live

O mai recunoști? Cleopatra Stratan s-a transformat într-o bombă sexy! Cum a apărut în noul ei videoclip - Video

L-a uitat pe Ghiță la portiță și s-a transformat într-o tânără superbă! Cleopatra Stratan este de nerecunoscut! Cum a apărut în noul ei videoclip

Cleopatra Stratan

Anii au trecut, iae Cleopatra Stratan s-a transformat într-o tânără superbă și foarte sexy! Artista a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” cu videoclipul noului său single, „Eu m-am pierdut”.

„Am primit piesa asta, nu știu dacă a fost o întâmplare sau nu, prin ianuarie. De la început, mi-a plăcut foarte mult. Am simțit că mi se potrivește ca voce și ca text. Am contribuit și eu puțin la versuri. Așa a ieșit acest proiect, care îmi place foarte mult”, a povestit Cleopatra Stratan.

Versurile piesei „Eu m-am pierdut” sunt scrise de Cleopatra Stratan împreună cu Edward Sanda.

Cleopatra este fiica artistului Pavel Stratan și este deținătoarea a șase recorduri mondiale. Piesa lansată de ea în 2018, „Te las cu inima”, a strâns cinci milioane de vizualizări pe YouTube în doar zece zile.

Videclipul piesei, în materialul video de mai jos:

Becurile, motiv de ceartă între Ramona Olaru și Dani Oțil: „Poate te înjur până îți rămân becurile mici!”... Stil de Succes by Ellida Toma. Ia românească de Breaza, reinventată de designerul Anda Mănescu: „Poate fi purtată cu ori...
Ultimele știri
x