Căutare Live

Clipe de coșmar pentru Inna. Artista a fost la un pas de moarte: "M-au împins"

Astăzi este una dintre cele mai iubite cântărețe, însă Inna a fost la un pas de moarte în urmă cu mai mulți ani. Vedeta a făcut mărturisiri terbile!

Inna

Inna a fost la un pas de moarte. Vedeta a făcut mărturisiri teribile despre clipele prin care a trecut!

Wow, ce abdomen! Cum arată Doinița Oancea în costum de baie. Actrița din "Sacrificiul" are un corp de invidiat | FOTO

Clipe de coșmar pentru Inna. Artista a fost la un pas de moarte: "M-au împins"

Mărturisirea teribilă a Innei! Vedeta a fost la un pas de moarte!

Inna este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, iar de-a lungul timpului a reușit să câștige simpatia fanilor din țara în care s-a născut, dar și a celor din străinătate, fiind un artist complet și pe plan internațional.

Totuși, chiar dacă acum a devenit o cântăreață de un real succes, vedeta a fost la un pas de moarte în urmă cu mai mulți ani, mai exact atunci când era doar un copil. Vedeta a făcut mărturisiri incredibile despre momentul în care a fost împinsă de niște prieteni într-o piscină, ea neștiind să înoate!

”La 4 ani se întâmpla asta. M-au împins în apă și a trebuit să învăț să înot! Am început să înot pe la fundul apei, nu știu ce ce mi s-a părut mai ușor mai ușor, mai ieșeam din când în când să iau aer”, a spus Inna.

Vedeta a trecut rapid peste incident și astfel și-a seama că știe să și înoate. Cântăreața a mai povestit și despre copilăria. A mărturisit că nu i-a plăcut niciodată să meargă la grădiniță deoarece era pusă să doarmă, în timp ce ea dorea să iasă cu prietenii și să se joace!

Anda Adam, de nerecunoscut! Vedeta a fost trasă la răspundere după ce a slăbit enorm: ”Ești numai piele și os”

Clipe de coșmar pentru Inna. Artista a fost la un pas de moarte: "M-au împins"

Wow, ce abdomen! Cum arată Doinița Oancea în costum de baie. Actrița din "Sacrificiul" are un corp de invidiat... Cum a cerut-o de soție Florin Dumitrescu pe Cristina și ce s-a întâmplat cu o seară înainte de nuntă: "Când am văzu...
Parteneri
Gem de pepene galben. Gem fin cu textură de jeleu
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x