Connect-R, momentul adevărului! Secretul succesului a fost dezvăluit chiar de el: "Dacă nu apărea femeia în viața mea, ajungeam fotbalist"

Connect-R este unul dintre cei mai de succes artiști ai momentului. Cu toate acestea, artistul nu păstrează secretul succesului doar pentru el. Ce dezvăluiri le-a făcut fanilor de pe rețelele sociale?

Connect-R

Zilele trecute, Connect-R a reușit să își surprindă fanii cu noul lui look. Artistul și-a făcut curaj și s-a vopsit blond, iar admiratorii au fost mulțumiți de rezultat. Astăzi, artistul și-a deschis inima în fața lor din nou și le-a vorbit despre mai multe lucruri.

Unul dintre subiectele abordate de artist pe Instagram este succesul. Connect-R și-a început povestea spunând că succesul ține de exterior. Cântărețul primește adesea întrebări legate de cum ar reacționa, dacă nu ar mai avea succesul pe care îl are acum. El a vrut să-și lămurească fanii în legătură cu asta.

Alina Eremia este de nerecunoscut! Cum arată artista fără strop de machiaj, la primele ore ale dimineții | FOTO

"Succesul ține de exterior! Fericirea de interior! Ce o să faci când nu vei mai avea succes? Nu vei mai fi fericit? (...) Mai rău decât să confunzi succesul cu fericirea, e să dai vina pe altcineva pentru insuccesul tău. E ca și cum ți-ar spune un bărbat: dacă nu apărea femeia în viața mea, ajungeam cel mai mare fotbalist.", le-a povestit artistul fanilor de pe Instagram.

Connect-R, momentul adevărului! Secretul succesului a fost dezvăluit chiar de el: "Dacă nu apărea femeia în viața mea, ajungeam fotbalist"

Connect-R le-a spus fanilor și că insuccesul are și el părțile lui bune. Mai mult de atât, el le-a dezvăluit și ce semnifică fericirea pentru el, cum vede lucrurile, de fapt.

"Insucessul poate fi cel mai frumos cadou pentru cineva care dezvoltă o dependență în a se amăgi, pentru că insuccesul aduce dezamăgire. (...) Eu personal, cred că fericirea e fix capacitatea de a vedea ceva bun, chiar și în cel mai mare rău.", a mai spus el.

Edward Sanda a fost cerut în căsătorie. O iubește pe Cleopatra Stratan, dar a refuzat categoric

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Aceștia i-au transmis toate gândurile lor bune și i-au mulțumit pentru toate aceste sfaturi importante de care vor ține cont.

"Nu am cuvinte să te descriu, nici nu mi-aș permite să fac asta! Doar mulțumesc că exiști! Ești un om deosebit", a fost unul dintre mesajele pe care le-a primit artistul.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri