Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Connect-R, momentul adevărului! Secretul succesului a fost dezvăluit chiar de el: "Dacă nu apărea femeia în viața mea, ajungeam fotbalist"

Connect-R este unul dintre cei mai de succes artiști ai momentului. Cu toate acestea, artistul nu păstrează secretul succesului doar pentru el. Ce dezvăluiri le-a făcut fanilor de pe rețelele sociale?

Connect-R

Zilele trecute, Connect-R a reușit să își surprindă fanii cu noul lui look. Artistul și-a făcut curaj și s-a vopsit blond, iar admiratorii au fost mulțumiți de rezultat. Astăzi, artistul și-a deschis inima în fața lor din nou și le-a vorbit despre mai multe lucruri.

Unul dintre subiectele abordate de artist pe Instagram este succesul. Connect-R și-a început povestea spunând că succesul ține de exterior. Cântărețul primește adesea întrebări legate de cum ar reacționa, dacă nu ar mai avea succesul pe care îl are acum. El a vrut să-și lămurească fanii în legătură cu asta.

Alina Eremia este de nerecunoscut! Cum arată artista fără strop de machiaj, la primele ore ale dimineții | FOTO

"Succesul ține de exterior! Fericirea de interior! Ce o să faci când nu vei mai avea succes? Nu vei mai fi fericit? (...) Mai rău decât să confunzi succesul cu fericirea, e să dai vina pe altcineva pentru insuccesul tău. E ca și cum ți-ar spune un bărbat: dacă nu apărea femeia în viața mea, ajungeam cel mai mare fotbalist.", le-a povestit artistul fanilor de pe Instagram.

Connect-R, momentul adevărului! Secretul succesului a fost dezvăluit chiar de el: "Dacă nu apărea femeia în viața mea, ajungeam fotbalist"

Connect-R le-a spus fanilor și că insuccesul are și el părțile lui bune. Mai mult de atât, el le-a dezvăluit și ce semnifică fericirea pentru el, cum vede lucrurile, de fapt.

"Insucessul poate fi cel mai frumos cadou pentru cineva care dezvoltă o dependență în a se amăgi, pentru că insuccesul aduce dezamăgire. (...) Eu personal, cred că fericirea e fix capacitatea de a vedea ceva bun, chiar și în cel mai mare rău.", a mai spus el.

Edward Sanda a fost cerut în căsătorie. O iubește pe Cleopatra Stratan, dar a refuzat categoric

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Aceștia i-au transmis toate gândurile lor bune și i-au mulțumit pentru toate aceste sfaturi importante de care vor ține cont.

"Nu am cuvinte să te descriu, nici nu mi-aș permite să fac asta! Doar mulțumesc că exiști! Ești un om deosebit", a fost unul dintre mesajele pe care le-a primit artistul.

Recomandari