Live acumMireasa
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Cornel Galeş vânduse tot şi începuse o nouă viaţă! Ce a făcut cu averea Ilenei Ciuculete

Vestea morții lui Cornel Galeș a luat prin surpridere familia și apropiații. Bărbatul s-a stins în urma unui cumplit accident rutier petrecut în Valencia, la doar 60 de ani. Galeș se stabilise în Spania de câteva luni bune, după ce vânduse tot în România, inclusiv proprietățile rămase drept moștenire de la Ileana Ciuculete, regretata artistă care i-a fost soție.

Cornel Galeș și Ileana Ciuculete

După moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș s-a războit cu fiii acesteia luni bune, iar în anul 2018 trebuia să le plătească băieților artistei 34.125 de mii de euro, reprezentând o parte din suma pe care a luat-o din vânzarea casei în care a locuit alături de artista de muzică populară.

Citește și:

Ultimele imagini cu Cornel Galeș. Ce a făcut văduvul Ilenei Ciuculete înainte de tragicul accident: „Voi afla detalii de la poliție”

Totodată, el trebuia să le mai dea și aproximativ 6.000 de lei, o cotă parte din drepturie de autor, însă atunci decizia nu era definitivă, notează spynews.ro.

Cornel Galeș își refăcuse viața alături de Viviana și lucra în Spania la o firmă de turism de mai multe luni. Informația morții a fost confirmată de partenera sa de viață.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro