Căutare Live

Ultimele imagini cu Cornel Galeș. Ce a făcut văduvul Ilenei Ciuculete înainte de tragicul accident: „Voi afla detalii de la poliție”

Cornel Galeș, văduvul regretatei Ileana Ciuculete, a fost fotografiat cu doar câteva ore înainte de accidentul în care și-a pierdut viața, duminică seara, pe o șosea din Spania.

Cornel Galeș, văduvul Ilenei Ciuculete, a murit într-un accident rutier, pe o șosea din Spania

Ileana Ciuculete și marea ei iubire sunt din nou împreună. În seara zilei de 1 Decembrie, Cornel Galeș și-a pierdut viața într-un accident rutier provocat, din primele informații, de un șofer care a intrat pe contrasens, izbind în plin mașina în care se aflau văduvul artistei și alte două persoane.

Ultimele imagini cu el, surprinse cu doar câteva ore înainte de tragedie, îl arătă fericit, înconjurat de prieteni.

„Adio prieten drag!!! Cu 3 ore înainte de nenorocire, am luat masa împreuna !! Odihneşte în pace, alături de zâna ta!”, a postat pe Facebook prietenul lui Galeş, în compania căruia s-a aflat duminică seara, înainte de accident.

Moartea fulgerătoare a lui Galeș, care avea doar 60 de ani, i-a șocat pe toți apropiații săi.

„Sunt şocat şi îndurerat de această veste şi îmi pare foarte rău de Cornel. Imediat ce am aflat vestea mi-am sunat prietenii din Valencia să-i întreb dacă este adevărat. Ei mi-au spus că da. Cornel se afla în maşină cu Sorin, prietenul lui din Valencia şi mergeau împreună să mănânce la un restaurant cu specific românesc care le plăcea foarte mult şi pe care îl frecventau ori de câte ori se duceau acolo. Nu au mai ajuns, pentru că au făcut accident. Mâine voi afla mai multe detalii de la poliţie”, a declarat Silviu Lepădat pentru wowbiz.ro.

Ultimele imagini cu Cornel Galeș. Ce a făcut văduvul Ilenei Ciuculete înainte de tragicul accident: „Voi afla detalii de la poliție”

Cu câteva ore înainte de accidentul în care și-a pierdut viața, Cornel Galeș a fost fotografiat la un restaurant, înconjurat de prieteni

Cu câteva zile înainte de a-și pierde viața, Cornel Galeș a distribuit pe pagina sa de Facebook videoclipul piesei „Atât de singur”. Apropiaţii au comentat la postare, după ce au aflat teribila veste:

„Uite ca te-a luat Ileana ta lângă ea acum! Parcă postarile astea au dat de înţeles că se va întâmpla ceva rău!” , „Ileana l-a iubit atât de mult că l-a chemat la ea! Dumnezeu sa-i odihnească în pace!” , „Dumnezeu sa-l ierte ! Acum nu o sa se mai simta singur , alături de iubirea vieţii lui” sau „Cu aceasta postare ţi s-a făcut un semn atât de singur ,şi ai plecat după iubirea vieţii tale Ileana odihna veşnică.” sunt mesajele postate de prietenii lui Galeş.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... S-a sinucis, pe 1 Decembrie, cu tricolorul de gât! Rareș își iubea țara și promova tradițiile și istoria României: „Drum...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri