Live acum
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Coronavirusul a lovit familia Anamariei Prodan! Unchiul impresarei a fost confirmat cu Covid-19 | Video

Unchiul Anamariei Prodan a fost confirmat pozitiv la testul cu coronavirus.

Unchiul impresarei Anamaria Prodan s-a îmbolnăvit de coronavirus. Barbatul are vârsta de nouăzeci de ani.

Unchiul soției antrenorului Laurențiu Reghecampf s-a simțit rău în ultimele zile. În curtea în care locuiește bătrânul sunt și alte persoane vârstnice.
Timp de câteva zile, unchiul Anamariei Prodan, care este la vârsta de 90 de ani, s-a simțit tot mai rău. Deși au chemat Salvarea în fiecare zi pentru a-l ajuta, nimeni nu s-a gândit să îi facă testul pentru COVID-19.

Super-sexy la 20 de ani! Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan a cucerit internetul! Ce fotografii a postat pe Instagram

În dimineața zilei de marți, însă, medicii l-au testat și pentru coronavirus. Rezultatul fiind unul pozitiv. Incredibil este faptul că, nimeni de la DSP nu a venit să facă ceva.

Familia Anamariei Prodan a sunat la DSP marți dimineață, așa cum cere protocolul în astfel de situații. Însă, apelul nu pare să fi fost luat în serios, pentru că după ore bune nu venise nimeni care să îl ducă pe bătrân la spital.

Alina Pușcaș și-a făcut un superb tatuaj! Cum arată și ce semnificație profundă are! "Da e al meu. Este o reinterpretare a "Creației" lui Michelangelo"

Anamaria Prodan este disperată, au declarat sursele apropiate vedetei. Asta pentru că se teme pentru viața bătrânului, dar și pentru cea a vecinilor din curte, mulți dintre ei, la rândul lor, în vârstă și vulnerabili

Urmăriți mai multe, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro