Cosmin Seleși, imagine surprinzătoare din studenție. Cum arăta prezentatorul TV

Cosmin Seleși a publicat pe rețelele sociale o imagine din studenție cu care a surprins pe toată lumea.

Cosmin Seleși a publicat pe rețelele sociale o imagine din studenție, care a surprins pe toată lumea.

Antena 1

Cosmin Seleși se numără printre cei mai apreciați și îndrăgiți prezentatori TV. Acesta impresionează de fiecare dată telespectatorii cu aparițiile sale impecabile din cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva!", dar și cu felul său carismatic.

Deși își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor, prezentatorul TV își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai mai frumoase momente din viața lui, printre ele numărându-se și perioada studenției.

Cum arăta Cosmina Seleși în studenție

De curând, prezentatorul de la "Te cunosc de undeva!" a publicat pe contul de Instagram o imagine din perioada în care era în facultatea, care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Timpul a trecut, însă Cosmin Seleși pare neschimbat, lucru pe care l-au observat și prietenii virtuali.

Vedeta și-a adus aminte cu drag de acele vremuri frumoase din viața lui și a împărtășit cu cei 88 de urmăritori de pe Instagram unul dintre cele mai superbe momente ale sale, iar mesajul actorului a înduioșat inima internauților.

Citește și: Cum arată soția și copiii lui Cosmin Seleși, prezentatorul show-ului „Te cunosc de undeva”

"Azi e ziua dorului, azi îmi este dor de facultate, de studenție, de colegii mei, de chefurile din cămin, de petrecerile din sălile de curs după ce terminam repetițiile la regie, de Mama Olga Tudorache, de Adrian Pintea și acum îl am în fața ochilor cum venea machiat de la filmare și eu eram fascinat, de Madame Berlogea, de toți profesorii mei care mi-au îndrumat pașii spre scena! Mi-e dor de primul spectacol de la Studioul Casandra! De Nea Florel.... Mi-e dor ! Tare dor de voi toți! An absolvire 2000", a scris Cosmin Seleși, vizibil emoționat până peste măsură.

Prietenii virtuali au rămas fascinați de fotografia actorului și nu au ezitat să îl întrebe ce vârsta avea pe atunci. Alții au ținut neapărat să îl felicite pentru frumosul mesaj și pentru sentimentele pe care le-a transmis printr-un mic text.

"Frumoase amintiri. Studenția rămâne pentru mulți un tărâm al nostalgiei și al tinereții." sau "Foarte tare poza! Și vesta :)", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită cele mai frumoase cuvinte.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Cosmin Seleși a făcut show în bucătărie! A pregătit o rețetă ce nu s-a mai făcut în emisiune

Cosmin Seleși și-a obișnuit urmăritorii cu fotografiile sale de-a dreptul adorabile alături de familia lui, iar imaginea din studenție a venit ca o surpriză de proporții mari pentru cel care îl îndrăgesc.

De asemenea, imaginile superbe alături de familia sa arată faptul că prezentatorul de la "Te cunosc de undeva!" este un tată extrem de fericit. Acesta are o soție deosebit de frumoasă și doi copii extrem de adorabili, Ana Ilinca și Tudor Nicolae.

Îl puteți vedea pe Cosmin Seleși sâmbătă, de la 20:00, la "Te cunosc de undeva!", pe Antena 1.

â

Ultimele știri