Fetița lui Cosmin Seleși se face tot mai frumoasă. Cum arată micuța și cu cine seamănă

Cosmin Seleși, prezentatorul TV de la "Te cunosc de undeva!" are cu se să se mândrească. Fiica lui este de-a dreptul superbă și îi seamănă izbitor.

Fetița lui Cosmin Seleși se face tot mai frumoasă. Cum arată micuța și cu cine seamănă

Cosmin Seleși este un tată împlinit și fericit, are doi copii superbi, Ana Ilinca și Tudor Nicolae, care îi bucură sufletul de fiecare dată.

Prezentatorul TV și soția lui, Irina, formează o familie superbă. Acesta a cunoscut-o pe cea mai importantă femeie din viața lui în urmă cu doisprezece ani, în trafic, în zona Magheru, din Capitală. Povestea lor de dragoste este un frumoasă și de invidiat.

Cum arată fetița lui Cosmin Seleși

Actor și-a surprins cei 83.214 de urmăritori cu o imagine spectaculoasă, în care apare alături de Ana Ilinca, însă gestul actorului i-a lăsat pe fani cu gura căscată. Acesta s-a lăsat fotografiat în timp ce îi făcea fetiței lui manichiura, iar pe fața lui se citea emoția și iubirea.

Fetita lui Cosmin Seleși se face tot mai frumoasă și se transformă într-o adolecentă superbă. Se pare că Ana a moștenit trăsăturile și ochii tatălui ei, iar chipul ei angelic topește inimi.

Citește și: Cosmin Seleși eclipsează două dive. Cum a pozat prezentatorul TV

Actorul a adăugat si un mesaj simpatic la fotografie. "Buna dimineața, sunt expert în mani-pedi! Cine vrea?!"

Reacțiile pozitive ale fanilor nu au încetat să apară. Aceștia i-au mărturisit prezentatorului TV că a fost imortalizat într-un moment tare emoționant și frumos.

"Nimic nu poate fi mai frumos, tăticul făcând pe plac fetiței lui. Și eu am avut un asemenea tata! Sănătate!" sau "Și tatăl meu îmi făcea unghiile, chiar ieșeau foarte bine. Bravo!", au fost c\teva dintre mesajele oamenilor din mediul online.

Cosmin Seleși nu postează prea des fotografii alături de familie, însă când o face, fanii sunt de-a dreptul înduioșați de poze.

Citește și: Ce familie frumoasă are Cosmin Seleși! Cum arată soția și copiii lui​

Cum arată soția lui Cosmin Seleși

La cei 34 de ani, Irina este o femeie superbă, care l-a cucerit din prima pe actor. Aceasta este make-up artist de meserie, iar în trecut a lucrat o companie aeriană și a făcut parte din echipa de make-up a emisiunii "Te cunosc de undeva!".

Soția lui Cosmin Seleși are un talent fantastic, iar acest lucru s-a putut observa în urma transformărilor pe care le realiza în cadrul show-ului TV.

Ultimele știri