Costumul de baie pe care J.Lo îl poartă pentru un bronz fără dungi în zona intimă. Cum obține culoarea ciocolatie perfectă

Costumul de baie pe care J.Lo îl poartă pentru un bronz fără dungi în zona intimă a aprins imaginația fanilor. Cântăreața nu ezită să își etaleze formele voluptuoase de câte ori are ocazia și a arătat tuturor cum obține culoarea ciocolatie perfectă atunci când merge la plajă.

Costumul de baie pe care J.Lo îl poartă pentru un bronz fără dungi în zona intimă

profimediaimages.ro

Jennifer Lopez arată de-a dreptul fenomenal la cei 51 de ani ai săi. Diva internațională face senzație cu fiecare apariție. Recent, superba J. Lo a fost surprinsă într-un costum de baie pe care nu oricine ar putea să îl poarte. Vedeta l-a ales pentru un bronz fără dungi în zona intimă și pentru a obține culoarea ciocolatie perfectă.

Cum arată costumul de baie pe care Jennifer Lopez îl poartă pentru un bronz fără dungi în zona intimă

Jennifer Lopez nu se sfiește să facă cele mai îndrăznețe alegeri atunci când vine vorba despre ținutele pe care le poartă. Într-o postare recentă, faimoasa artistă a apărut în fața fanilor într-o ipostază incendiară.

J. Lo și-a expus corpul intens lucrat în sala de fitness pe un paddleboard, în timp ce purta un costum de baie verde, care i-a pus în evidență toate atuurile fizice. Toată lumea știe că Jennifer Lopez este posesoarea celui mai sexy posterior și a unei siluete trase prin inel.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez în GALERIA FOTO

Partea de jos a costumului de baie dintr-o singură piesă lasă multă piele la vedere, iar în felul acesta, J. Lo poate obține bronzul impecabil pe care și-l dorește.

Este bine cunoscut faptul că Jennifer Lopez depune eforturi reale ca să arate atât de bine. Vedeta este adepta antrenamentelor în sala de fitness și a unui stil de viață cât mai sănătos.

Artistei nu îi merge prea rău nici în plan sentimental. Jennifer Lopez este extrem de fericită alături de actualul său partener, Alex Rodriguez, în vârstă de 45 de ani.

Jennifer Lopez formează un cuplu cu jucătorul de baseball, Alex Rodriguez

Alex Rodriguez, jucător profesionist de baseball, este unul dintre cei mai norocoși bărbați din lume. El și frumoasa Jennifer Lopez formează un cuplu încă din 2017, iar de atunci cei doi sunt de nedespărțit.

Jennifer Lopez a avut parte de mulți bărbați atrăgători de-a lungul anilor. Actrița a fost căsătorită de 3 ori. Ojani Noa a fost primul soț, însă căsnicia lor a durat doar un an, din 1997 până în 1998. A urmat căsnicia cu Cris Judd, care a început în 2001 și s-a încheiat în 2003. După ce și cea de-a doua căsnicie a eșuat, Jennifer s-a îndrăgostit de Marc Anthony, cu care a avut cea mai lungă căsnicie, din 2004 până în 2014.

După divorțul de Marc Anthony în 2014, Jennifer Lopez a început o legătură amoroasă cu unul dintre dansatorii ei, Casper Smart, mai tânăr cu 18 ani decât ea. Relația lor nu a mers, iar J. Lo a rămas din nou singură. Alex Rodriguez a profitat de acest amănunt și a cucerit-o pe divă, cu care s-a logodit în 2017.

Citește și: Diva care a fugit de iarna și s-a retras într-un peisaj exotic. Jennifer Lopez pozează cu posteriorul la vedere

Ultimele știri