Courteney Cox, considerată una dintre cele mai sexi actrițe, pare că a oprit timpul în loc. Cum arată la 57 de ani

Actriţa Courteney Cox, interpreta rolului Monica în "Friends", a sărbătorit de curând împlinirea vârstei de 57 de ani. Cum arată în prezent vedeta care pare că a descoperit "elixirul tinereții".

Courteney Cox în tinerețe

Profimedia

La 17 ani distanţă de la finalul serialului "Friends", Courteney Cox arată foarte diferit. Timpul nu și-a spus cuvântul pentru cea care a fost considerată una dintre cele mai sexi actrițe. Aceasta făcea furori în trecut cu trupul său lipsit de imperfecțiuni, dar și cu frumusețea răpitoare.

Tinerețea are altă strălucire și chiar dacă anii care au trecut, nu și-au pus amprenta pe trupul frumoasei actrițe, care arată incredibil de bine. La vârsta de 57 de ani, Courteney Cox nu este deloc schimbată, aceasta și-a păstrat trăsăturile unice care au scos-o în evidență, iar chipul ei pare să nu fie atins decât de riduri de expresie.

Chipul său perfect definit a rămas neschimbat, iar semnele înaintării în vârstă cu greu pot fi observate. Vedeta își păstrează o siluetă suplă, dar și eleganța care a consacrat-o. Cu toate acestea, efectul frumuseții ei se datorează și tratamentelor cu acid hialuronic pe care și le-a administrat. În 2016, actrița a declarat că nu are de gând să mai apeleze la aceste trucuri de înfrumusețare și de atunci și-a păstrat tenul perfect natural. Courtney a recunoscut că la un moment dat a exagerat atât de tare încât nu mai arăta așa cum voia.

Citește și: Courteney Cox se iubește cu un bărbat mai tânăr cu 12 ani. Cum arată Johnny McDaid și în ce ipostaze i-au surprins paparazzi

Cu toate că are un trup pe care multe femei de aceeași vârstă și l-ar dori, aceasta a spus în trecut că nu mereu este mândră de felul în care arată.

"Uneori este o bătălie să accepţi că nu mai eşti o tânără fierbinte. Să realizezi că nu mai atragi oamenii la fel, poate fi puţin trist. Este drăguţ să te simţi sexy, chiar dacă este doar o chestiune de percepţie. Sunt zile când mă dau jos din pat şi mă uit în oglindă şi cred că arăt cumplit. Mă supăr pe mine. Dar sunt zile când mă trezesc şi mă simt fericită", declara actriţa pentru The Sun.

Courteney Cox, iubire fierbinte alături de un bărbat mai tânăr cu 12 ani

Johnny McDaid, iubitul lui Courtney Cox, este muzician, compozitor și producător. El s-a născut în Derry, Irlanda de Nord, în 1976.

Prima lui întâlnire cu vedeta a fost în septembrie 2013, după ce Ed Sheeran le-a făcut cunoștință. S-au întâlnit câteva luni, iar în ianuarie 2014, s-au declarat oficial un cuplu. Din acel moment, au început să apară la diverse evenimente împreună, iar fanii i-au îndrăgit rapid.

Courteney Cox are alături același bărbat din anul 2013, pe carismaticul Johnny McDaid, cu care formează unul dintre cele mai sudate de la Hollywood. Cei doi au dovedit în mai multe rânduri că-și poartă sentimente puternice. În pandemie, Courteney și Johnny au stat nouă luni separați, iar acest lucru i-a făcut să aprecieze și mai tare prezența celuilalt.

Citește și: Vedete care au descoperit elixirul tinereții. Care sunt celebritățile care arată neschimbate în ultimii 10 ani

În acele perioade, gândurile actriței fugeau constant la alesul său: ”Să spunem că au trecut 150 de zile, am gătit în 145 dintre ele. Și nu l-am văzut pe John în acest timp. A plecat a doua zi după închiderea țării”.

Deși totul părea roz, în 2015 publicațiile mondene notau că John și Courteney s-au despărțit din cauza faptului că niciunul nu voia să facă un compromis cu privire la stabilirea unui domiciliu comun. Potrivit unor surse apropiate perechii, McDaid a dorit să se mute înapoi în Marea Britanie, în timp ce Courteney dorea să rămână în Los Angeles. În iunie 2014 s-au împăcat și ulterior logodit.

Ultimele știri