Courtney Stodden, ”Mireasa Minoră”, s-a logodit cu Chris Sheng. Cum arată afaceristul

Courtney Stodden, cunoscută drept ”Mireasa Minoră”, a anunțat că s-a logodit. Tânăra, în vârstă de 26 de ani, urmează să se căsătorească cu omul de afaceri Chris Sheng.

Courtney Stodden, cunoscută drept ”Mireasa Minoră”, a anunțat că s-a logodit

Hepta.ro

Courtney a dat frumoasa vește prin intermediul unei postări pe Instagram, acolo unde a urcat imagini cu inelul de logodnă masiv. ”Nu m-am gândit că mă voi căsători din nou, dar iată-mă”, a declarat ”Mireasa Minoră” pentru Fox News.

De asemenea, ea a dezvăluit că logodnicul său este antreprenorul Chris Sheng. ”Am spus DA... oh și inelul m-a făcut să mă înfricoșez la cât este de frumos.”, a scris Stodden la descrierea clipului. Stodden a postat, de asemenea, inelul de logodnă pe InstaStories.

Citește și: Courtney Stodden s-a căsătorit la 16 ani cu un bărbat de 51, iar acum uimește din nou: ”Sunt non-binară”. Ce înseamnă asta

Courtney Stodden a divorțat în 2020

În ianuarie 2020, Courtney Stodden a finalizat divorțul de actorul ”Green Mile”, Doug Hutchinson, la trei ani după ce își uneau destinele. Cei doi au primit atenția presei datorită diferenței de vârste uriașe din ei: bărbatul avea 51 de ani când s-a căsătorit cu Courtney, pe atunci o adolescentă de 16 ani.

În 2016, cuplul lor era destabilizat după ce Courtney Stodden a suferit un avort spontan. Deși nu a recunoscut la vremea respectivă, ea a declarat ulterior că pierderea a provocat probleme în căsătoria lor.

„Cred că atunci când un cuplu se confruntă cu o cumpănă, oricare ar fi acesta, fie se ajunge la despărțire, fie partenerii se apropie. Cred că acum suntem într-un fel de punct de răscruce și încercăm să ne dăm seama”, declara ea.

După divorțul de Doug Hutchison, Stodden l-a acuzat pe fostul soț de curtarea adolescenților, înainte și după căsnicia lor de aproape 10 ani. Un reprezentant al lui Hutchinson a dezmințit acuzațiile, pe care le-a numit ”categoric false”.

Citește și: Courtney Stodden s-a măritat la 16 ani cu un bărbat de 51! Cum arată acum „mireasa minoră" si ce s-a ales de mariaj

Stodden a publicat un mesaj despre situație pe pagina ei de Instagram, în care a vorbit despre cum Hutchinson, ce acum are 60 de ani, a făcut-o să se simtă ”unică” și ”specială”.

”Când eram copil, m-am plimbat prin toată lumea și mi-am apărat fosta căsnicie. Actorul Doug Hutchinson (cunoscut cel mai bine pentru rolul lui Percy din The Green Mile) s-a căsătorit cu mine când aveam 16 ani.

El avea 50. Acum știu că eram abuzată. M-a făcut să cred că eram specială, că asta era o circumstanță unică și specială. Acum știu adevărul. Nu am fost primul copil pe care l-a curtat. Nu eram ”specială”, așa cum m-a făcut pe mine și pe public să credem.”, nota ea.

Ultimele știri