Căutare Live

Creatorii de moda Domenico Dolce si Stefano Gabbana, condamnati pentru evaziune fiscala

Legendarii designeri de la Dolce & Gabbana ar putea crea, in curand, tinute, din spatele gratiilor. Un tribunal din Milano i-a gasit vinovati pe cei doi de frauda fiscala si i-a condamnat la un an si opt luni de inchisoare.

Cazul lor, unul dintre cele mai disputate din Italia, a fost adus in atentia autoritatilor in 2004. Atunci s-a sustinut ca cei doi si-au vandut brandul unei companii cu sediul in Luxemburg, ca sa nu isi declare veniturile evaluate la peste 1 miliard de dolari.

Domenico Dolce si Stefano Gabbana mai pot face apel de doua ori. In ultima instanta, cazul va fi trimis la Curtea Suprema, un proces ce poate dura mai multi ani.

Impresarul Radu Baron: "Alexandra Stan are voce, dar e nimeni fara Marcel Prodan"... Gerard Butler, burlacul incurabil, surprins cu o noua bruneta apetisanta!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri