Antena Căutare

Cristian Boureanu a scăpat de închisoare. Ce i-a transmis Laura Dincă, tânăra cu care a fost împreună timp de 7 ani

Cristian Boureanu a aflat decizia judecătorilor, după ce a fost condamnat la închisoare. Motivul pentru care a scăpat de răspunderea penală.

Cristian Boureanu a scăpat de închisoare. Ce i-a transmis Laura Dincă, tânăra cu care a fost împreună timp de 7 ani

Instagram, Hepta

Fostul deputat PDL Cristian Boureanu a fost condamnat inițial la patru ani şi trei luni de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul de corupţie legat de plata lucrărilor la tronsonul de cale ferată Bucureşti - Constanţa, unde și alți implicați, Sebastian Vlădescu și Mircea Ionuț Coste, au fost condamnați definitiv.

Citește și: Cristian Boureanu, prins băut la volan și sancționat pe loc de către polițiști. Amenda usturătoare pe care a încasat-o afaceristul

Cristian Boureanu a scăpat de închisoare. Ce i-a transmis Laura Dincă, tânăra cu care a fost împreună timp de 7 ani

După ce a aflat decizia judecătorilor, Laura Dincă, tânăra cu care Cristian Boureanu a fost împreună timp de șapte ani, i-a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Blondina a publicat o fotografie de pe vremea când cei doi formau un cuplu, unde a scris: „Fericită pentru tine”.

Ambii au rămas în relații de prietenie și se întâlnesc ocazional, deși nu mai locuiesc împreună. Tânăra de 25 de ani consideră că este un lucru firesc, mai ales că au petrecut șapte ani într-o relație de cuplu.

„E normal să vorbim atunci când ne vedem, am fost șapte ani împreună, ne respectăm, suntem civilizați. Mai multe nu am de spus”, a declarat Laura Dincă pentru Fanatik.

La fel de bine se înțelege fostul deputat și cu ultima sa iubită oficială, Cristina Belciu, o tânără din aceeași generație cu Laura:

„Noi doi avem o prietenie foarte frumoasă pe care atât eu cât și Cristi am dorit să o păstrăm. Nu suntem împreună, suntem doar amici și de înțelegem de minune așa cum suntem acum”, a declarat bruneta, la un moment dat, pentru Click!.

Citește și: Cristian Boureanu e din nou singur. Motivul care a dus la ruptura definitivă de Cristina Belciu

Motivul pentru care Cristian Boureanu a scăpat de închisoare

În cazul lui Cristian Boureanu, condamnat iniţial la patru ani şi trei luni de închisoare, a intervenit prescripţia faptelor, anunță News.ro. ÎCCJ a decis să confiște de la fostul politician 2.111.799,71 euro.

"Descontopeşte pedeapsa rezultantă de 4 ani şi 3 luni închisoare, aplicată inculpatului Boureanu Cristian Alexandru, în pedepsele componente, după cum urmează: - 3 ani ?i 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, prev. de art. 257 din Codul penal anterior rap. la art. 6 din Legea nr. 78/2000, cu aplicarea art. 5 din Codul penal; - 1 an ?i 9 luni închisoare, aplicată inculpatului prin sentinţa penală nr. 388 din 20 iunie 2018, pronunţată de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti în dosarul nr. 24005/299/2017, definitivă prin decizia penală nr. 641 din 9 mai 2019 a Cur?ii de Apel Bucureşti – Sec?ia a II-a penală.

În baza art. 396 alin. (1) rap. la art. 16 alin. (1) lit. f) din Codul de procedură penală, dispune încetarea procesului penal pentru infracţiunea de trafic de influenţă, prev. de art. 291 din Codul penal rap. la art. 6 ?i art. 7 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 78/2000, cu aplicarea art. 5 din Codul penal, săvârşită de inculpatul Boureanu Cristian Alexandru, ca urmare a împlinirii termenului de prescripţie a răspunderii penale, conform art. 154 lit. c) din Codul penal.

Înlătură dispoziţiile art. 97 din Codul penal privind anularea suspendării sub supraveghere a executării pedepsei de 1 an ?i 9 luni închisoare, aplicată inculpatului Boureanu Cristian Alexandru prin sentinţa penală nr. 388 din 20 iunie 2018, pronunţată de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti în dosarul nr. 24005/299/2017, definitivă prin decizia penală nr. 641 din 9 mai 2019 a Cur?ii de Apel Bucureşti – Sec?ia a II-a penală. Înlătură dispoziţiile art. 45 alin. (2), (4) şi (5) din Codul penal", se arată decizia judecătorilor în privința lui Cristian Boureanu.

”Cauza are ca obiect infracţiuni de corupţie săvârşite în perioada 2005-2017, respectiv plăţi în valoare de aproximativ 20 de milioane de euro făcute de către o companie străină, cu titlu de comisioane, către oficiali români sau persoane cu influenţă asupra acestora, în legătură cu încheierea şi executarea unor contracte de reabilitare a liniei ferate”, a transmis DNA, în noiembrie 2019, odată cu trimiterea dosarului în instanţă.

Smaranda Știrbu, iubita lui Selly, ipostaze incendiare într-o rochie extrem de scurtă. Ce imagini provocatoare a publica... Reacția Ramonei Gabor, când a fost întrebată dacă are iubit: „Unde sunt toți bărbații buni?” Cu ce se ocupă sora Monicăi...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Parteneri
Jeleu de zmeură. Gem de zmeură fără semințe, perfect pentru prăjituri
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x