Cristina Ciobănașu a plecat la munte cu doi băieți. Cine sunt cei care au însoțit-o pe actriță în mini-vacanță

Cristina Ciobănașu, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din serialul Adela, a fugit la munte pentru puțină relaxare. Însă, aceasta nu a plecat singură, ci însoțită de doi tineri și o bună prietenă.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

Instagram/Cristina Ciobănașu

Fosta iubită a lui Vlad Gherman a profitat de zilele libere ale weekendului și a spus adio Capitalei pentru puțină vreme. Aceasta a decis să plece la munte și să-și reîncarce bateriile pentru săptămâna care urmează.

Cristina Ciobănașu, frumoasa actriță, se bucură acum de aer curat în compania a doi băieți. După despărțirea de Vlad Gherman, de acum aproape trei luni, Cristina a făcut o binemeritată escapadă.

Artista este la munte și se pare că nu a plecat singură, ci alături de două prezențe masculine și o prietenă. Cristina a postat pe contul său de Instagram mai multe filmulețe, atrăgând imediat atenția fanilor. Tinerii în compania cărora se află Cristina Ciobănașu și prietena ei sunt nimeni alții decât fratele ei, Tudor, și un prieten apropiat.

Vlad Gherman, o amintire emoționantă alături de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit la începutul lunii februarie, uimindu-i pe fanii lor care așteptau ca cei doi să se căsătorească după cei nouă ani de relație.

Deși drumurile lor sunt separate, iar Vlad s-a mutat acum într-un apartament nou, actorul nu a putut uita de una dintre cele mai importante zile din viața lor. El și Cristina au ieșit la prima lor întâlnire în urmă cu fix 9 ani, pe data de 18 martie și a distribuit ce a scris în urmă cu ceva timp când împlineau 8 ani de relație: "Sunt 8 ani de cand ai acceptat sa iesi cu mine la o intalnire. O intalnire care ne-a schimbat vietile amandurora. Am petrecut clipe frumoase, de neuitat, am trait momente tensionate, am depasit intamplari triste impreuna, am fost alaturi unul de celalalt iar toate lucrurile prin care am trecut ne-au facut sa fim astazi aici", a scris Vald Gherman.

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman iau în considerare o posibilă împăcare? Ce au declarat în direct la TV

Actorii din serialul “Adela” au hotărât că e mai bine să meargă pe drumuri separate, dorindu-și ca fiecare să evolueze mai mult pe plan profesional.

„Ăsta o să fie un video diferit, un video greu de făcut și un video cu atât mai greu de digerat. Însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre voi ați și crescut alături noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit (…). Am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care îl putem face pentru noi”, a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră, care l-a completat pe aocuri.

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate. Însă rămânem prieteni”, a mărturisit sincer Cristina Ciobănașu.

Vlad a recunoscut că nu locuiește singur. Pe lângă faptul că are un pisoi jucăuș care îi ține mereu companie, actorului îi place mult să își invite prietenii pentru a alunga singurătatea.

“Nu, nu sunt singur. Încerc în fiecare zi să chem oameni pe la mine. Uite de o săptămână vărul meu stă cu mine, s-a mutat cu mine și o să mai stea câteva zile și îmi prinde tare bine”, a mărturisit Vlad într-un dialog cu Dan Capatos.

Ultimele știri