Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman iau în considerare o posibilă împăcare? Ce au declarat în direct la TV

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, celebrii actori din producțiile „Adela”, „Sacrificiul” și „Fructul oprit”, s-au despărțit după nouă ani de relație. Acum, cuplul trece prin momente sensibile, iar ambii parteneri se duc la ședințe de consiliere psihologică.

Zilele trecute, vestea că după nouă ani de relaţie, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman au decis să meargă pe drumuri diferite a luat prin surprindere pe toată lumea.

Instagram

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au anunțat despărțire printr-un videoclip în care au vorbit deschis despre faptul că au ajuns recent la decizia separării. Actorii de la Antena 1 au explicat faptul că vor rămâne prieteni și că vor avea, în continuare, grijă unul de celălalt.

Învitați în platoul de la Xtra Night Show, Criss și Vlad s-a așezat prietenos unul lângă celălalt și au dat curs discuțiilor despre despărțirea care a uimit zeci de mii de oameni.

"În relația noastră respectul a fost foarte important. Noi am vrut să fim cât mai sinceri și transparenți pentru că atâta timp cât noi suntem bine în momentul ăsta și vrem să fim prieteni și vrem să ne avem spatele unul celuilalt ni se pare normal să și promovăm asta, pentru că până la urmă oamenii ne-au urmărit pentru povestea noastră de dragoste și pentru respectul pe care ni l-am purtat. Dacă ne poartă cineva pică, să știe că nu a fost intenționat!", a spus Cristina Ciobănașu.

Citește și: Criss şi Vlad, primul interviu după despărţire. Actorii răspund sincer întrebărilor primite în social media în emisiunea CulTour

Relația dintre cei doi s-a uzat în timp, iar Cristina Ciobănașu a fost cea care a deschis discuția despre despărțire: "Eu am deschis-o, dar am fost pe aceeași pagină!", a mai spus Criss.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman iau în considerare o posibilă împăcare?

Deși sunt veseli, râd și glumesc, rănile despărțirii își spun cuvântul. Ambii au declarat că merg la psiholog pentru a-și înțelege problemele interioare și pentru a înțelege mai bine situația care le transformă viețile în momentul de față.

Ambii lucrează cu ei înșiși pentru a face încă un pas pe scara evoluției, liniște sufletească fiind scopul final al încercării.

Cei doi au nevoie de ajutor de specialitate pentru a trece mai ușor prin separare burscă, după nouă ani.

Citește și: Ce a postat Cristina Ciobănașu, după despărțirea de Vlad Gherman! Fanii au reacționat imediat. „Mă țin de câteva zile să mă adun”

Întrebați de Dan Capatos dacă nu ar fi fost mai bine ca împreună să meargă la psiholog, când încă formau un cuplu, înainte să ajungă la decizia despărțirii cei doi au spus la unison: "Bună întrebare!".

Cei doi au discutat și despre o eventuală împăcare: ”Niciodată să nu spui niciodată, nu zice nimeni că e pe viață. În momentul de față asta e alegerea cea mai potrivită pentru amândoi, nu știm ce se va întâmpla în ani de zile, tocmai de asta am preferat să punem punct acum cât timp ne mai înțelegem bine”, a spus Cristina Ciobănașu la Antena Stars.

Vlad Gherman spune că a ajuns pe parcursul anilor să nu se mai iubească pe sine, lucru care a determinat într-o anumită măsură ruperea relației: "Neiubindu-te pe tine e cam complicat să mai iubești oamenii din jur". Fostul partener al Cristinei Ciobănașu a subliniat că nu este nimeni de vină pentru asta.

Citește și: De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, de fapt. Actorul a explicat totul

În videoclipul care a anunțat despărțirea celor doi Vlad Gherman nu s-a ferit să își ascundă suferința și durerea cu care se confruntă după despărțire, în timp ce Cristina Ciobănașu a ales să fie ceva mai discretă și să nu ofere alte detalii despre cum se simte după această schimbare importantă din viața ei.

Recomandari