Căutare Live

Cristina Cioran a fost externată din spital, însă fiica ei a rămas sub supravegherea medicilor. Cum se simte micuța

Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu 5 zile, iar astăzi, 21 iulie 2021, a fost externată din spital, însă fetița ei a rămas sub supravegherea medicilor. Actrița s-a confruntat cu probleme în timpul sarcinii și a fost nevoită să nască mai devreme decât era programt.

Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu 5 zile, iar astăzi, 21 iulie 2021, a fost externată din spital, însă fetița ei a rămas sub supravegherea medicilor. Actrița s-a confruntat cu probleme în timpul sarcinii și a fost nevoită să nască mai devreme decât era programt.

Instagram

Cristina Cioran a rămas însărcinată la vârsta de 43 de ani și aștepta cu nerăbdare să devină mamă pentru prima oară, lucru care s-a și întâmplat, dar mult mai devreme decât trebuia. Actrița trebuia să nască în luna septembrie, însă fetița ei s-a decis să vină pe lume pe 18 iulie 2021, la doar 7 luni.

Vedeta a întmpinat mai multe probleme în timpul sarcinii, motiv pentru care a născut prematur. Aceasta a fost externată pe 21 iulie 2021 din spital, însă fetița ei a rămas în grija medicilor, pentru că este foarte mică.

Actrița a împărtășit cu prietenii din mediul online toată experiența trăită în ultima perioadă prin intermediul unei fotografii.

Cum se simte fiica Cristinei Cioran

Cristina Cioran a publicat o imagine de pe patul de spital pe contul oficial de Instagram și a vorbit despre momentele prin care a trecut. Mesajul pe care l-a adăugat la descrierea imaginii i-a emoționat pe fani.

"Aș vrea să împărtășesc cu voi câteva gănduri despre tot ce s-a întâmplat în perioada asta. În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru sutele de mesaje primite, mesaje de încurajare pentru noi, mesaje cu povești similare. Nu mi-am imaginat că suntem atât de mulți și multe, cele care trecem prin astfel de momente și vreau să vă spun că mă ajută enorm să merg mai departe și să prind curaj.

Citește și: Cristina Cioran a născut mai devreme. Ce i-a rugat pe fani, printre lacrimi

Ema e puternică, are o strângere de mână ca tati, zâmbet ca mami, curaj și ambiție. Au fost și sunt momente foarte emoționante pentru mine și aș vrea să mă scuzați că nu am reușit să răspund la telefon și tuturor mesajelor. Sunt acasă. Nu m-au mai putut ține în spital, sunt reguli stricte … iar Ema mea a rămas in spital sub atenta îngrijire a medicilor care au salvat-o.", a mărturisit actrița, vizibil emoționată.

"Nu știu cum și nu pot să exprim ceea ce simt pentru ce au făcut pentru noi și fac zilnic pentru ea. O voi putea vizita de doua ori pe săptămână cu test covid, o voi putea mângaia atât cât mi se va permite ca să nu îi punem în pericol viața. Mai sta în spital până când va lua suficient în greutate ca să o putem lua acasă. Suntem doar doi părinți care încearcă să se îmbărbăteze cu răbdare și credință să o putem aduce acasă.

Citește și: Cristina Cioran, mesaj emoționant la scurt timp după ce a născut prematur. Cum s-a fotografiat proaspăta mămică

Vă mărturisesc faptul că sunt prea emotivă ca să pot vorbi foarte mult despre ce s-a întâmplat, așa că vă rog să mă înțelegeți și încă o dată vă mulțumesc! Să știți că apreciez fiecare gând, faptul că v-ați rupt timp ca să mi scrieți mă onorează și mă obligă să vă răspund. Vă îmbrățișez ❤️ suntem Above The Sky!", a mai adăugat ea.

Imaginea a strâns mai bine de 2 mii de aprecieri și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali. Aceștia i-au spus să fie puternică și să ai credință, pentru că totul va fi bine.

Alertă de fraudă! Nu deschideți link-uri primite pe Facebook cu mesajul „Seamănă cu tine”. Ce ascund acestea... Oana Roman, fotografia emoționantă de cuplu făcută alături de fostul soț, Marius Elisei. În ce ipostază s-au pozat...
Parteneri
Lichior de smochine. O băutură rafinată și cremoasă cu gust divin
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x