Cristina Cioran, mesaj emoționant la scurt timp după ce a născut prematur. Cum s-a fotografiat proaspăta mămică

Cristina Cioran a publicat o imagine din spital, la două zile după ce a născut prematur. Vedeta a vrut să le mulțumească fanilor pentur mesajele de susținere.

Cristina Cioran a publicat o imagine cu ea din spital

Instagram

Cristina Cioran a întâmpinat probleme cu sarcina și a născut prematur pe data de 18 iulie. La două zile după ce a născut, vedeta a publicat o imagine pe rețelele sociale, prin care a ținut să le mulțumească fanilor pentru încurajări. Vedeta a precizat că starea de sănătate a Emei este pe drumul cel bun.

În ce stare este fiica Cristinei Cioran, după ce s-a născut prematur

„Mulțumesc din suflet pentru toate mesajele și pentru toate încurajările voastre! Mă ajută enorm să știu că sunteți cu gândul la noi! Ema e bine, se întarește! Suntem AboveTheSky!”, a scris Cristina Cioran în dreptul fotografiei cu ea, din spital.

Fanii au reacționat imediat la postarea vedetei.

„Multă sanatate tie si micutei! Cu siguranță o sá fie totul bine!, „Draga mea, tu ești puternică și cu siguranță bebelusa îți seamănă. Deci,în concluzie ,totul va fi bine. Va imbratisam cu drag”, „Felicitări, girls! Sănătate și bun venit micuței”, Să vă trăiască fetița să fie sănătoasă”, i-au transmis fanii în comentarii.

De asemenea, Cristina Cioran s-a și filmat în spital, publicând pe Instastory un videoclip în care dă detalii despre starea de sănătate a fiicei sale:

„Suntem ok și eu și bebelina. O să fim bine. Vă asigur că o să luptăm amândouă cât putem de tare și că nu ne lăsăm așa ușor”, a spus Cristina Cioran.

Citește și: Alina și Ilan Laufer, fotografiați alături de copiii lor. Cât de mult au crescut gemenii născuți prematur

Cristina Cioran a nîscut prematur, la 44 de ani

Cristina Cioran a devenit mamă cu câteva zile înainte de a împlini 44 de ani. Vedeta ar fi trebuit să nască în luna septembrie, însă niște complicații cu sarcina au obligat-o să nască prematur.

Vedeta traversează clipe grele, însă, din fericire, starea de sănătate a fetiței sale se află pe drumul cel bun.

La scurt timp după ce a născut, Cristina Cioran s-a filmat plângând, rugându-i pe fani să se roage pentur sănătatea micuței Ema. Ulterior, vedeta a șters imaginile în care nu-și putea stăpâni lacrimile și le-a prcizat urmăritorilor săi că situația se ameliorează.

Ce declara în urmă cu ceva vreme Cristina Cioran despre perioada sarcinii

Cristina Cioran este mai îndrăgostită ca niciodată, iar relația ei cu noul partener este una de-a dreptul perfectă. Aceștia se bucură de fiecare moment petrecut în doi și s-au bucurat enorm când au aflat că aveau să devină părinți.

„Ne-am dorit foarte tare amândoi şi am avut câteva încercări şi, într-un final, am reuşit să obţinem o sarcină. Nu am apelat la tratament pentru că nu a fost nevoie. Dacă ar fi fost, probabil că apelam sau încercam să mergem şi în acea direcţie.

De ce abia acum? Aşa a fost să fie. Eu în nicio relaţie nu am forţat lucrurile, chiar dacă eu îmi doream altceva decât partenerul meu. Am vrut ca totul să vină de la sine. Şi când a fost scris, atunci s-a întâmplat, pentru că eu nu cred în întâmplări, ci în destin.”, a declarat Cristina Cioran pentru clickpentrufemei.ro.

Ultimele știri