Alina și Ilan Laufer, fotografiați alături de copiii lor. Cât de mult au crescut gemenii născuți prematur

Alina și Ilan Laufer se bucură de fiecare clipă petrecută în familie, dar nu uită nici de fanii care abia așteaptă să-i vadă.

Alina și Ilan Laufer au publicat o imagine cu micuții lor

Instagram

Recent, Alina și Ilan Laufer s-au fotografiat împreună cu gemenii lor și au publicat imaginea pe rețelele sociale, spre încântarea fanilor, care nu au ezitat să le complimenteze familia. Alina Laufer a născut prematur iarna trecută, a stat o perioadă în spital, însă acum se bucură de fiecare clipă alături de copiii ei.

„Ce mari și frumoși s-au făcut prințișorii”, „Ce scumpi și frumușei”, „Sa va traiasca si sa fiti fericiti cu totii!”, „O familie superbă”, au scris fanii în dreptul fotografiei.

De asemenea, Alina Laufer a publicat și o imagine în care fiica ei cea mare, Karina, pe care o are dintr-o căsnicie anterioară, își ține în brațe surioara de 4 luni:

„Iubitele mele”, a scris Alina Laufer în dreptul fotografiei.

Alina Laufer a stat aproape 2 luni internată în spital, însă acum toată familia sa este bine.

Alina Laufer a avut complicații în timpul sarcinii

Alina Laufer s-a internat la Maternitate după ce a suferit complicații în timpul sarcinii. „Mi s-au rupt membranele, s-au fisurat, ieri am ajuns la spital (n.r. luni, 8 februarie). Am sunat doctorul, i-am explicat ce s-a întâmplat, mi-a zis să stau în pat, dar având în vedere că peste weekend nu m-am simțit senzațional, luni dimineață Ilan a sunat la spital și am venit aici, la Giulești. Eu credeam că mă lasă să plec acasă, nici nu mi-am adus bagaj, dar mi-au zis că rămân aici. Sunt la Giulești și sunt foarte mulțumită de sistemul de sănătate de stat. O să nasc prin cezariană, deși la prima sarcină cu Karina ( fetița de 12 ani pe care o are din prima căsătorie cu artistul Jorje), am născut natural. Acum este inseminare, am sarcină cu gemeni și orice zi câștigată este binevenită! În luna aprilie ar trebui să nasc copiii. Acum am 29 de săptămâni, dar doctora mea mi-a spus că nu pare că urmează să nasc. Am rămas internată, totul este sub control, toți trei suntem bine, eu și copiii. Eu stau în pat, nu am voie să fac efort, iar sarcina trebuie monitorizată. Mi se administrează antibiotic ca să nu fac vreo infecție. Mi-am făcut ieri și testul Covid. Nu am contracții și nu există semne de naștere, dar nu știu sigur cât va trebui să stau aici sau dacă rămân până voi naște!”, a declarat Alina Lauferîn februarie pentru Click!

Ilan și Alina Laufer s-au căsătorit în 2013

Ilan și Alina Laufer s-au căsătorit în anul 2013. Alina mai are o fiică pe nume Karina, în vârstă de 12 ani, dintr-o căsnicie anterioară cu artistul Jorge.

Citește și: Jorge, imagine rară cu cei doi copii ai săi. Cum arată Karina și David

Ilan și Alina Laufer au fost plecați pentru o perioadă în Miami, dar s-au întors în România, unde omul de afaceri a candidat, fără succes, la Primăria Capitalei.

Tot în preajma campaniei de la alegerilor locale 2020, Ilan Laufer a anunțat că va fi tată.

Ilan și Alina Laufer și-au dorit foarte mult să aibă copii împreună, iar acest lucru s-a întâmplat după mai multe încercări de fertilizare in vitro.

Ultimele știri