Căutare Live

Cristina Cioran, problemele cu care se confruntă de când a născut: ''Mi-e greu”

Cristina Cioran a rămas cu câteva probleme de când a născut. Deși atât ea cât și fiica ei s-au vindecat de Covid-19, fosta prezentatoare tv a explicat că mai are câteva lucruri de rezolvat.

Cristina Cioran, problemele de sănătate cu care se confruntă de când a născut: ''Mi-e greu”

Instagram

Cristina Cioran a explicat faptul că se confruntă cu o serie de probleme, după ce a născut. Aceasta ar lupta cu kilogramele în plus pe care le-a acumulat în perioada sarcinii și spune că nu reușește momentan să piardă în greutate.

Cristina Cioran, problemele cu care se confruntă după ce a născut. Ce declarații a făcut vedeta

Cristina Cioran a mărturisit faptul că nu a reușit să ajungă la silueta pentru care era cunoscută în trecut, însă lucrurile se pot schimba oricând. Aceasta spune că s-a obișnuit fără sport, însă iubitului ei îi place așa cum este ea.

„Din păcate, nu am ajuns la formele la care-mi doream să ajung. O să încerc să țin un regim, mi-am promis mie în primul rând, dar mi-e greu, m-am obișnuit fără sport. Vreo zece kilogram trebuie să le dau jos. Deocamdată doar vreau, dar nu m-am ocupat. Nu obișnuiesc să merg nici pe jos, îmi place cu mașina. Iubitul meu mă place și așa, nu-i problemă”, a mărturisit vedeta pentru impact.ro, potrivit spynews.ro.

Citește și: Cristina Cioran, imagine înduioșătoare cu fetița născută prematur. Cum arată micuța la scurt timp după ce a ieșit din spital

Cristina Cioran a născut prematur

Cristina Cioran a devenit mamă cu câteva zile înainte de a împlini 44 de ani. Vedeta ar fi trebuit să nască în luna septembrie, însă niște complicații cu sarcina au obligat-o să nască prematur.

La scurt timp după ce a născut, Cristina Cioran s-a filmat plângând, rugându-i pe fani să se roage pentur sănătatea micuței Ema. Ulterior, vedeta a șters imaginile în care nu-și putea stăpâni lacrimile și le-a precizat urmăritorilor săi că situația se ameliorează.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, a spus Cristina CIoran la cu lacrimi în ochi, la scurt timp după c ea născut prematur. După 5 zile de la naștere, Cristina Cioran a fost externată din spital, însă fiica ei a rămas sub supravegherea medicilor.

Ce a transmis Cristina Cioran la scurt timp după ce a născut

De asemenea, la scurt timp după ce a născut, actrița a transmis pe rețelele sociale un mesaj de-a dreptul emoționant.

„Mulțumesc din suflet pentru toate mesajele și pentru toate încurajările voastre! Mă ajută enorm să știu că sunteți cu gândul la noi! Ema e bine, se întarește! Suntem AboveTheSky!”, a scris Cristina Cioran în dreptul fotografiei cu ea, din spital.

Citește și: Cristina Cioran și-a adus fetița acasă după ce a născut prematur în urmă cu o lună. Cum și-a filmat micuța în pătuț

La scurt timp după ce a născut prematur, Cristina Cioran a plecat la mare, la mama ei. Vedeta a publicat o imagine cu femeia care i-a dat viață, însă plecarea ei din București a stârnit reacții critice din partea fanilor. Ulterior, Cristina Cioran a venit cu explicații prin care și-a motivat decizia d ea pleca o zi la Constanța, în timp ce fiica ei se afla în spital:

”Simt nevoia să dau niște explicații. Am fost o zi la mama, eu sunt din Constanța și am fost o zi la mama. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm, pe care trebuie să le facem și de multe ori nu este suficient un telefon. Îi mulțumesc iubitului meu că nu mă lasă să stau în casă, să pic în vreo depresie și cu orice ocazie mă scoate din casă. Mi-e foarte greu să accept situația, dar asta este”, a explicat Cristina Cioran.

Ce sentimente nutrește Anamaria Prodan pentru fostul soț, Tibi Dumitrescu, la 15 ani de la divorț. "Fetița este și ... Culiță Sterp, imagini emoționante cu fiul lul. Artistul le-a arătat tuturor cât de mare a crescut băiețelul său...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x