Cristina Cioran, imagine înduioșătoare cu fetița născută prematur. Cum arată micuța la scurt timp după ce a ieșit din spital

Cristina Cioran i-a înduioșat pe fani cu o fotografie în care apare ținându-și în brațe fiica născută prematur.

Cristina Cioran s-a pozat cu fiia ei, născută prematur

Instagram

Cristina Cioran este o mămică fericită, pentru că în sfârșit își poate ține în brațe fetița născută prematur, după o lungă perioadă în care micuța a fost intubată și ținută sub observația medicilor.

Vedeta a mers cu fiica ei la Constanța, orașul în care locuiește mama sa. Vedeta s-a fotografiat ținând-o pe Ema în brațe, descriind imaginea prin două cuvinte: „Iubire adevărată”.

Citește și: Cristina Cioran și-a adus fetița acasă după ce a născut prematur în urmă cu o lună. Cum și-a filmat micuța în pătuț

Cum s-a fotografiat Cristina Cioran alături de fiica ei

În imagine se poate observa o parte din chipul fetiței care doarme la pieptul mamei sale. Fanii au fost bucuroși să o vadă în sfârșit pe Cristina Cioran zâmbind alături de fiica sa, după o lungă perioadă de suferință și stres:

„Superbe împreună”, „Mama cu puiul ei drag”, „Să-ți trăiască îngerașul frumos”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani în dreptul fotografiei.

Cristina Cioran a născut prematur

Cristina Cioran a devenit mamă cu câteva zile înainte de a împlini 44 de ani. Micuța sa trebuia să se nască în septembrie, însă lucrurile s-au schimbat după ce vedeta s-a confruntat cu câteva probleme în sarcină și a născut pe 19 iulie 2021.

La scurt timp după ce a născut, Cristina Cioran s-a filmat plângând, rugându-i pe fani să se roage pentur sănătatea micuței Ema. Ulterior, vedeta a șters imaginile în care nu-și putea stăpâni lacrimile și le-a precizat urmăritorilor săi că situația se ameliorează.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, a spus Cristina CIoran la cu lacrimi în ochi, la scurt timp după c ea născut prematur. După 5 zile de la naștere, Cristina Cioran a fost externată din spital, însă fiica ei a rămas sub supravegherea medicilor.

Citește și
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Mai multe articole

Ce a transmis Cristina Cioran la scurt timp după ce a născut

De asemenea, la scurt timp după ce a născut, actrița a transmis pe rețelele sociale un mesaj de-a dreptul emoționant.

Citește și: Cristina Cioran a născut mai devreme. Ce i-a rugat pe fani, printre lacrimi

„Mulțumesc din suflet pentru toate mesajele și pentru toate încurajările voastre! Mă ajută enorm să știu că sunteți cu gândul la noi! Ema e bine, se întarește! Suntem AboveTheSky!”, a scris Cristina Cioran în dreptul fotografiei cu ea, din spital.

La scurt timp după ce a născut prematur, Cristina Cioran a plecat la mare, la mama ei. Vedeta a publicat o imagine cu femeia care i-a dat viață, însă plecarea ei din București a stârnit reacții critice din partea fanilor. Ulterior, Cristina Cioran a venit cu explicații prin care și-a motivat decizia d ea pleca o zi la Constanța, în timp ce fiica ei se afla în spital:

”Simt nevoia să dau niște explicații. Am fost o zi la mama, eu sunt din Constanța și am fost o zi la mama. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm, pe care trebuie să le facem și de multe ori nu este suficient un telefon. Îi mulțumesc iubitului meu că nu mă lasă să stau în casă, să pic în vreo depresie și cu orice ocazie mă scoate din casă. Mi-e foarte greu să accept situația, dar asta este”, a explicat Cristina Cioran.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri