Cristina Cioran și-a vizitat fiica la spital, după ce s-a întors de la mare. Ce spune vedeta despre starea de sănătate a micuței

Cristina Cioran a făcut noi declarații despre starea de sănătate a fiicei sale. Vedeta și-a vizitat fetița pe care a născut-o prematur.

Cristina Cioran le-a mărturisit fanilor în ce stare se află fetița ei născută prematur

Instagram

Cristina Cioran s-a întors de la Costanța, unde a vizitat-o pe mama sa și a mers la spital, unde și-a văzut fiica. Vedeta a ținut legătura cu fanii în tot acest timp, iar recent le-a mărturisit că micuța Emma a început să ia în greutate și că este pe drumul cel bun. Cristina Cioran a întâmpinat probleme cu sarcina și a născut prematur pe data de 18 iulie.

De asemenea, Cristina Cioran a ținut să le mulțumească fanilor pentru mesajele de susținere:

„Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele pe car emi le-ați trimis și pentru toate încurajările! Sunt mult mai încrezătoare datorită vouă. N-am știut că sunt atâtea situații similare. Fetița e bine. A început să ia în greutate. Am văzut-o, zâmbește. E bine, e foarte bine îngrijită. Vă mulțumesc mult și apreciez fiecare mesaj pe care mi-l transmiteți. Fiecare gând de la voi înseamnă foarte mult pentru mine”, a spus Cristina Cioran pe Instastory.

Cristina Cioran a plecat la mare după ce a fost externată din spital

La scurt timp după ce a născut prematur, Cristina Cioran a plecat la mare, la mama ei. Vedeta a publicat o imagine cu femeia care i-a dat viață, însă plecarea ei din București a stârnit reacții critice din partea fanilor. Ulterior, Cristina Cioran a venit cu explicații prin care și-a motivat decizia d ea pleca o zi la Constanța, în timp ce fiica ei se afla în spital:

”Simt nevoia să dau niște explicații. Am fost o zi la mama, eu sunt din Constanța și am fost o zi la mama. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm, pe care trebuie să le facem și de multe ori nu este suficient un telefon. Îi mulțumesc iubitului meu că nu mă lasă să stau în casă, să pic în vreo depresie și cu orice ocazie mă scoate din casă. Mi-e foarte greu să accept situația, dar asta este”, a explicat Cristina Cioran.

Citește și: Cristina Cioran a împlinit 44 ani. Mesajul emoționant pe care l-a transmis proaspăta mămică fanilor

Cristina Cioran a născut prematur

Cristina Cioran a devenit mamă cu câteva zile înainte de a împlini 44 de ani. Vedeta ar fi trebuit să nască în luna septembrie, însă niște complicații cu sarcina au obligat-o să nască prematur.

La scurt timp după ce a născut, Cristina Cioran s-a filmat plângând, rugându-i pe fani să se roage pentur sănătatea micuței Ema. Ulterior, vedeta a șters imaginile în care nu-și putea stăpâni lacrimile și le-a precizat urmăritorilor săi că situația se ameliorează.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, a spus Cristina CIoran la cu lacrimi în ochi, la scurt timp după c ea născut prematur. După 5 zile de la naștere, Cristina Cioran a fost externată din spital, însă fiica ei a rămas sub supravegherea medicilor.

Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Cum reușește sora lui Kate Middleton să se mențină în formă
Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Sora lui Kate Middleton nu ține...
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021. Berbecii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021 aduce multe momente dificile în viața Berbecilor....
Parteneri
Parmigiana de vinete. Rețetă clasică din bucătăria italiană
Parmigiana de vinete este o rețetă din bucătăria tradițională italiană de vinete cu parmezan și cu sos de roșii. Pe cât de simplă este rețeta, pe atât de gustoasă și consistentă.
Catine.ro
Ultimele știri