Cristina Pucean, silueta de invidiat care a atras toată atenția. Cât de bine arată dansatoarea preferată a maneliștilor

Cristina Pucean atrage toată atenția prin aspectul său fizic și silueta de invidiat, pe care o evidențiază prin cele mai provocatoare ținute.

Cristina Pucean atrage toată atenția prin aspectul său fizic și silueta de invidiat

Instagram

Cristina Pucean a câștigar rapid inima publicului prin talentul său remarcabil la dans și prin aspectul fizic. Frumoasa blondină este o prezență deosebită și face furori în mediul online cu formele sale apetisante și cu ipostazele incendiare în care se lasă fotografiată.

De asemenea, dansatoarea perferată a maneliștilor se mândrește cu un trup de zeiță și pune de fiecare dată publicul masculin pe jar.

Cristina Pucean se mândrește cu o siluetă de invidiat

De curând, Cristina Pucean a atras toată atenția celor 304 mii de urmăritori de pe Instagram cu o imagine de-a dreptul povocatoare. Focoasa blondină a apelat la un top minuscul care i-a scos în evidență atuurile fizice, în special silueta de invidiat cu care face senzație atunci când dansează.

Frumusețea sa răptitoare a întors toate privirile prietenilor virtuali, care au ținut neapărat să o complimenteze pentru modul în care arată. Mai mult decât atât, dansatoarea preferată a maneliștilor a asortat cu ținuta o pereche de ochelari, care se potrivesc de minune și îi vin perfect.

Citește și: Cum arăta Cristina Pucean înainte de operațiile estetice! Imaginile de care toți au uitat

Imaginea a strâns rapid mai bine de 17 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitive, semn că blondina este apreciată și urmărită de un număr mare de persoane.

Reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească Cristinei Pucean faptul că este o femeie frumoasă și are cele mai minunate trăsături ale feței.

"Cât de frumoasă ești! Te ador, ești idolul meu" sau "Wow, ce apariție! Ești cea mai sexi", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care își menține aspectul fizic.

Citește și: Cristina Pucean, decolteul amețitor care a atras toată atenția. Cum s-a lăsat fotografiată dansatoarea preferată a maneliștilor

Cristina Pucean este una dintre cele mai cunoscute dansatoare de la noi din țară, iar aparițiile sale sunt spectaculoase, drept dovadă sta ultima sa imagine de pe rețelele sociale, unde a îmbrăcat o ținută care a lăsat totul la vedere.

Cristina Pucean, ținuta care a lăsat la vedere tot

Recent, Cristina Pucean a îmbrăcat o rochie neagră cu decolteu adânc și extrem de scurtă, care i-a scos în evidență atuurile fizice, în special bustul geneos, talia de invidiat și posteriorul de braziliancă. Aceasta a asortat piesa vestimentară cu o pereche de cizme auri și câteva bijuteri ce se potrivesc de minune cu ținuta aleasă.

Machiajul discret și coafura spectaculoasă au avut și ele un rol important, de a pune într-o luminp bună superbele trăsturi ale feței. Imaginea a strâns rapid mai bine de 10 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitive, semn că celebra dansatoare este urmărită și apreciată de foarte multe persoane.

Postarea blondinei nu a putut trece neobservată, iar prietenii virtuali au reacționat imediat. Aceștia au ținut neapărat să îi ureze o dimineață frumoasă și să îi mărturisească că este o femeie superbă.

Ultimele știri