Cristina Ștefan, soția actorului Denis Ștefan, a născut. Cum s-a fotografiat alături de fetița ei

Cristina Ștefan, soția actorului Denis Ștefan, a devenit pentru a două oară mamă vineri, 3 septembrie 2021. Aceasta a publicat pe rețelele sociale și o imagine cu fetița ei, care i-a încântat pe internauți.

Cristina Ștefan, soția actorului Denis Ștefan, a devenit pentru a două oară mamă vineri, 3 septembrie 2021. Aceasta a publicat și o imagine cu fetița ei.

Instagram

Cristina și Denis Ștefan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 8 ani, iar din rodul iubirii lor s-au născut două fetițe. Soția actorului a adus pe lume cea de-a doua fetiță a cuplului vineri, 3 septembrie 2021, iar acum trece prin cele mai frumoase momente ale vieții sale.

Cei doi s-au pregătit intens să devină părinți a doua oară, iar momentul a sosit mai repede decât de așteptau. Cristina Ștefan a fost cea care a dat vestea, chiar pe rețelele sociale, la două zile de când a născut.

Cum s-a lăsat fotografiată Cristina Ștefan alături de micuță, la două zile după ce a născut

Soția lui Denis Ștefan este foarte activă pe rețelele sociale și nu ezită să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața ei. Acesta nu a putut sta prea departe de urmăritorii săi nici când a născut. La două zile după ce și-a adus cea de-a doua fetiță pe lume, Cristina Ștefan a publicat o imagine alături de ea, din maternitate.

Focoasa brunetă a dezvăluit și numele fetiței sale în descrierea postării, iar imaginea a înduioșat inimile internauților.

Citește și: Cum arată și cât a crescut fiica actorului Denis Ștefan și a Cristinei Ștefan. Delia așteaptă o surioară

"Vineri, 03.09.2021, a venit pe lume a doua minune în viața noastră, Dominique Maria!! Suntem binecuvântați! 🙏🏻 Abia așteptăm să ajungem acasă la tati și Delia. Mulțumim pentru fiecare gând bun!✨", a scris soția lui Denis Ștefan, vizibil emoționată și mândră.

Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, iar imaginea cu bebelușul a strâns mai bine de 7 mii de aprecieri și o mulțime de reacții pozitive. Prietenii din mediul online au ținut neapărat să îi ureze cele mai bune gânduri și să o felicite pentru că a născut o fetiță sănătoasă.

Printre cei care i-au lăsat un mesaj la postare s-au numărat Giulia, Betty Salam și Roxana Vancea: "Felicitări, @cristina.stefan.oficial & @denis.stefan.oficial !! Să fiți sănătoși! Vă pupăm și vă îmbrățișăm cu drag!!! ❤️❤️❤️"

Citește și: Cum arată burtica de graviduță a Cristinei Ștefan. Soția lui Denis Ștefan este însărcintă în 7 luni

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole

"Să fie născută într-un ceas bun și sub o stea norocoasă! Felicitări", "Să vă trăiască, să fie sănătoasă și să fiți mândri de ea! ❤️", "Felicitări♥️, recuperare ușoară și multă sănătate❣️🥰😘🤗Ce nume frumos ❣️🎂" sau "Wow! Felicitări! Ce frumoasă ești 😍❤️", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită cuvinte frumoase și complimente.

Cum au anunțat Cristina și Denis Ștefan că vor deveni părinți pentru a doua oară

Cristina și Denis Ștefan au dat vestea că vor deveni pentru a doua oară părinți pe rețelele sociale, spre încântarea fanilor. Frumoasa brunetă a postat pe Instagram o fotografie înduioșătoare de familie pentru anunțul celei de-a doua sarcini. Soția actorului Denis Ștefan le-a spus fanilor că nu este preocupată de kilograme, ci de un echilibru între alimentație și mișcare, pentru sănătatea ei și a bebelușului din burtică.

„Bucurie nemărginită în familia noastră! Delia va fi surioara cea mare! Suntem tare emoționați, bucuroși și recunoscători pentru această binecuvântare pe care o primim a două oară!”, a scris Cristina Ștefan.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri