Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30iUmor

Cristina Țopescu, informația momentului! Ce avere avea prezentatoarea, de fapt

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani și a fost găsită în cursul serii de duminică, după ce o vecină i-a observat absența de câteva săptămâni și a decis să sune la Poliție. Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală. Ce avere avea Cristina Țopescu?

Ies la iveală informații surprinzătoare despre Cristina Țopescu

Cristina Țopescu, fiica fostului comentator sportiv Cristian Țopescu, a fost găsită decedată duminică, 12 ianuarie, la locuința acesteia, situată într-un complex rezidențial din zona Pipera-Tunari.

A lucrat mulți ani în televiziun și, printre alte proiecte, Cristina Țopescu lucra în ultima perioadă la Ministerul Sănătății, unde era consilier al unui secretar de stat. În plus, acestea deținea și o firmă, încă din 2002, unde era unic asociat. Firma figurează la Registrul Comerţului cu un salariat şi are ca obiect de activitate producţia de filme cinematografice şi video.

CE AVERE AVEA CRISTINA ȚOPESCU

Conform datelor declarate de Cristina Țopescu, afacerea nu mergea atât de bine precum sperase prezentatoarea.

În 2018, ultimul an fiscal declarat, Cristina Țopescu a terminat pe minus, spre deosebire de anul 2015, când profitul net a fost 151.539 de lei. Firma sa, La Fix Media Production SRL, a terminat anul fiscal cu pierderi in valoare de 12.937 de lei, informează cei de la bugetul.ro.

Mai mult decât atât, din declarațiile făcute de unii apropiați și prieteni a reieșit faptul că, în ultima vreme, Cristina Țopescu avea probleme cu banii și uneori era ajutată, pentru a plăti chiria, utilitățile și hrana pentru numeroșii câini ai străzii de care avea grijă, zi de zi.

Cristina Țopescu era o mare iubitoare și salvatoare de animale

În plus, Cristina Țopescu a fost o mare iubitoare și salvatoare de animale și o mare parte din câștigurile sale erau folosite pentru hrană și tratamente pentru câinii pierduți, abandonați, bolnavi sau răniți. Nu se știe să fi avut bani în bancă, singurul bun mai valoros fiind casa din Tunari. Practic, nu de puține ori, Cristina Țopescu a insinuat faptul că singura ei avere sau bucurie sunt sufletele pe care le are în grijă.

Cristina Țopescu nu a avut copii, din cauza unei erori medicale.

DESPRE CRISTINA ȚOPESCU

Cristina Ţopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Ţopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din Bucureşti.

Printre alte proiecte, Cristina Țopescu lucra în ultima perioadă la Ministerul Sănătății, unde era consilier al unui secretar de stat. Era o mare iubitoare de animale și mergea seară de seară la un adăpost, pentru a îngriji numeroși câini, fiind extrem de cunoscută pentru modul în care se implica în salvarea acestora.

Prezentatoarea a fost găsită moartă în casă după ce o vecină, alertată de absența ei, a sunat la Poliție, în cursul serii de duminică. Se pare că moartea s-ar fi produs în urmă cu două sau trei săptămâni.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro