Live acumObservator 16
Prime Time 20:30iUmor

S-a aflat! Cristina Țopescu, mesaj dur pe Facebook! Ce o măcina în ultima vreme: „Nu țineți să aveți prietenă una ca mine! Scutiți-mă de efort și ieșiți din lista mea de prieteni”

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani, fiind găsită moartă în casa ei din Tunari. O vecină a remarcat absența ei de câteva săptămâni și a sunat la Poliție. Decesul cunoscutei prezentatoare a scos la iveală și detalii incredibile din viața ei privată. Ce mesaj uluitor a postat pe pagina sa de Facebook, cu ceva timp înainte de-a muri? Totul avea legătură cu prietenii săi!

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani

Sursa foto: antena3.ro

La scurt timp după ce a fost anunțat în mod oficial decesul Cristinei Țopescu, în presă au început să apară informații despre cum s-a stins celebra prezentatoare. Se pare că aceasta ar fi decedat la câteva zile după Crăciun și, timp de aproximativ trei săptămâni, prietenii sau familia nu au bănuit nimic despre tragedie.

O vecină a fost cea care a chemat Poliția, alertată fiind de faptul că n-o mai văzuse pe Cristina Țopescu de ceva timp. Mulți se întreabă acum dacă prietenii Cristinei Țopescu au căutat-o sau nu pe aceasta, mai ales că a fost și perioada sărbătorilor de iarnă.

În luna decembrie, cu aproximativ trei săptămâni înainte de-a muri, Cristina Țopescu a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur adresat prietenilor săi virtuali. Pentru cei care nu știu, Cristina Țopescu a fost o mare iubitoare și salvatoare de animale și a suferit din pricina prejudecăților celor care nu i-au înțeles motivația.

Cristina Țopescu, o mare iubitoare de animale

Iată mai jos rugămintea Cristinei Țopescu pentru prietenii de pe Facebook:

„Aș vrea să va rog ceva: cum eu sunt ceea ce se numeste în țarile civilizate un "animal rescuer", adica salvator de animale, fac asta de când mă știu, e moștenire de familie, plus că așa m-am nascut, probabil, cu un grad mai mare de compasiune pentru orice ființă aflată în suferință, fie că-i om sau animal sau copac sau floare, dată fiind această credință a mea asumată, dincolo de părerile altora care mă lasă rece, vă rog pe toți cei care sunteți in lista mea de prieteni, indiferenți și inerți la suferință, să-mi dați voi unfriend, adică să vă scoateți singuri din lista mea de prieteni.

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani

Nu am nimic împotriva voastră, fiecare se naște cum se naște, cu moștenirea lui genetică, are părinții pe care-i are care îl educă într-un fel sau altul, nu judec pe nimeni, dar am dreptul să nu vreau asemenea oameni ca prieteni, nici măcar pe fb. Ne pot uni opiniile politice, dar astea sunt chestiuni superficiale și schimbătoare, valorile morale sunt cele care ne pot uni sau desparți, intr-un fel mult mai profund, după părerea mea.

Nu vă urăsc pe cei cărora vă lipsește "organul compasiunii", dar nici, iertați-mă, nu va pot numi prieteni, fie și virtuali. De câte ori postez ceva politic, am nenumarate like-uri. Când vă rog măcar să distribuiți un caz de animal care are nevoie de ajutor, nu prea vă înghesuiți. Așa că scutiți-mă de efortul de a vă scoate eu din listă. Nici voi, probabil, nu țineți să mă aveți ca prietenă pe una ca mine, care nu rezonează doar la suferința speciei umane. Mulțumesc pentru înțelegere!”, a scris Cristina Țopescu pe pagina sa de Faceook, în luna decembrie, cu trei săptămâni înainte să moară.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro