Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00iUmor (r)

Cristina Țopescu și planul pentru 2020, ce i-a uimit pe vecini! Ce intenționa să cumpere

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani și a fost găsită în cursul serii de duminică, după ce o vecină i-a observat absența de câteva săptămâni și a decis să sune la Poliție. Ce planuri avea Cristina Țopescu, pentru anul 2020?

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani

Cristina Țopescu, fiica fostului comentator sportiv Cristian Țopescu, a fost găsită decedată duminică, 12 ianuarie, la locuința acesteia, situată într-un complex rezidențial din zona Pipera-Tunari.

Cunocuta prezentatoare Cristina Țopescu a fost, din spusele apropiaților, activă pe diferite rețele de socializare în zilele de după Crăciun, apoi prietenii și apropiații au observat că aceasta n-a mai răspuns la mesajele primite de Revelion.

Mulți, printre care și colegi de breaslă, au considerat că aceasta a plecat într-o vacanță în străinătate. O vecină care nu a mai văzut-o pe Cristina Țopescu de câteva săptămâni a decis să cheme Ambulanța și astfel s-a descoperit duminică seara (12 ianuarie) faptul că aceasta decedase, cel mai probabil în ajun de Anul Nou.

Au ieșit la iveală ulterior detalii incredibile despre Cristina Țopescu. S-a aflat de ce nu a putut face niciodată copii, deși și-a dorit extrem de mult acest lucru. Presa a mai dezvăluit faptul că Cristina Țopescu avea venituri modeste și uneori era chiar ajutată de cei din jur, căci o mare parte din banii ei mergeau către cauza în care credea: salvarea animalelor abandonate, rănite sau bolnave.

Cristina Țopescu a fost o mare iubitoare de animale

Vecina prezentatoarei a dezvăluit pentru presă faptul că era o ființă retrasă și, în ultima vreme, era din ce în ce mai rar văzută. Femeia a spus că fosta jurnalistă nu era vizitată de rude.

„Era o femeie foarte retrasă”, le-a declarat vecina Cristinei Țopescu jurnaliștilor.

Femeia a dezvăluit că, în ultima conversație avută cu Cristina Țopescu, pe 21 decembrie, aceasta i-a spus ce planuri avea pentru 2020.

„Mi-a spus că vrea să își cumpere un teren în afara Bucureștiului, unde să trăiască liniștită”, a declarat aceasta.

DESPRE CRISTINA ȚOPESCU

Cristina Ţopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Ţopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din Bucureşti.

Printre alte proiecte, Cristina Țopescu lucra în ultima perioadă la Ministerul Sănătății, unde era consilier al unui secretar de stat. Era o mare iubitoare de animale și mergea seară de seară la un adăpost, pentru a îngriji numeroși câini, fiind extrem de cunoscută pentru modul în care se implica în salvarea acestora.

Prezentatoarea a fost găsită moartă în casă după ce o vecină, alertată de absența ei, a sunat la Poliție, în cursul serii de duminică. Se pare că moartea s-ar fi produs în urmă cu două sau trei săptămâni, în ajunul Anului Nou.