Antena Căutare

Cristina Țopescu a fost aruncată de comuniști în pușcărie! Cum arăta în tinerețe, când forma un cuplu cu Ștefan Bănică – FOTO

Jurnalista Cristina Țopescu a fost aruncată de comuniști în pușcărie și a încercat să iasă din țară. În anii 1990 a format un cuplu cu Ștefan Bănică, iar ulterior a făcut un material-document cu Regele Mihai I și Regina Ana.

Cristina Țopescu a fost aruncată de comuniști în pușcărie! Cum arăta în tinerețe, când forma un cuplu cu Ștefan Bănică – FOTO Galerie
Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr.

Cristina Ţopescu a fost închisă de comuniști timp de trei luni, după ce a refuzat să se înscrie în Partidul Comunist. Atunci a încercat, în secret, să fugă în Germania, la mama ei.

„A fost o teribilă ocazie de a cunoaște pe propria piele regimul închisorilor ceaușiste, metodele slugilor lui și lumea extrem de interesantă și complexă, dramatică, pe alocuri, a celor din spatele gratiilor”, povestea Cristina Țopescu, într-un interviu.

Cristina Țopescu a amintit despre acea perioadă neagră din viața ei într-un interviu-document, la Antena 3, în care a fost în dialog cu tatăl ei, Cristian Țopescu. La un an de la acest interviu, lumea ei a fost dată peste cap, după ce tatăl ei a încetat din viață.

Cristina Țopescu a fost aruncată de comuniști în pușcărie! Cum arăta în tinerețe, când forma un cuplu cu Ștefan Bănică – FOTO

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr.

Tatăl ei nu o lăuda și nu îi arăta multă afecțiune

Despre tatăl ei, Cristina Țopescu a povestit, într-un alt interviu, că nu obișnuia să o laude, ci mai degrabă să îi atragă atenția atunci când greșea. „Când faci bine, e normal”, îi spunea el.

De altfel, acasă, Cristian Țopescu era mai degrabă „taciturn”, „îi scoteai cuvintele cu cleștele”, după cum mai povestea jurnalista, precizând că tatăl ei o pupa doar în somn, pe frunte.

Cristina Țopescu a fost aruncată de comuniști în pușcărie! Cum arăta în tinerețe, când forma un cuplu cu Ștefan Bănică – FOTO

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr.

A trăit o poveste de dragoste cu Ștefan Bănică Jr.

În anii 1990, Cristina Țopescu a trăit o poveste de dragoste pasională cu Ștefan Bănică Jr, cu care a fost căsătorită. Povestea lor de iubire a luat sfârșit după cinci ani. De atlfel, Ștefan Bănică Jr. a transmis un mesaj după ce a aflat despre moartea ei.

După mariajul ce nu s-a încheiat cu „fericire până la adânci bătrâneți”, Cristina Țopescu s-a îndrăgostit… de un ciobănesc german. L-a numit Fix. Câinele a iubit-o necondiționat. „Este dragostea vieții mele”, așa spunea despre el oricui, oricând, oriunde.

S-au despărțit când Fix s-a îmbolnăvit de cancer și a murit. În amintirea lui, Cristina Țopescu și-a deschis curtea casei pentru zeci de câini fără stăpân. I-a hrănit și i-a îngrijit cum a știut, cum a putut. De altfel, câinii i-au fost alături și la ultimul Crăciun.

Într-un interviu, Cristina Țopescu a amintit care au fost pentru ea momentele de referință din cariera ei - interviul pe care l-a făcut cu Regele Mihai I al României și cu Regina Ana, dar și relatările pe care le-a transmis de la funeraliile Papei Ioan Paul al II-lea.

Cristina Țopescu, fiica regretatului comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, a murit, la vârsta de 59 de ani. Anunțul a fost făcut duminica seara, de surse apropiate familiei jurnalistei. A fost găsită fără viaţă, în locuinţa ei din oraşul Otopeni. Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o de trei săptămâni.

Dosarul Caracal, blocat de procurorul general. Gheorghe Dincă, la un pas de eliberare... O mamă și-a bătut fata de șapte ani și a lăsat-o să înghete. Aceasta neagă totul: „Nu o bat! Cred că ea a fost speriată ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x