Antena Căutare

Cu ce sume imense au fost despăgubite două femei care au fost încurcate la naștere și ce s-a întâmplat

Două femei au aflat că au fost schimbate la naștere, după mai bine de 20 de ani și statul a apltit sume uriașe ca și despăgubiri.

Cu ce sume imense au fost despăgubite două femei care au fost încurcate la naștere și ce s-a întâmplat
Două fete au fost despăgubite pentru că au fost încurcate în maternitate

Antonella și Lorena sunt două femei care s-au născut în data de 22 iunie 1989 la spitalul Canosa, regiunea Puglia, Italia.

Fetele au vârsta de 33 de ani și au descoperit că nu au crescut în familiile reale, iar mamele lor au declarat că nu au suspectat nicio secundă că au ieșit din maternitate cu alt copil, potrivit Fanatik.

Despăgubiri de peste un milion de euro

Prima dintre fete a aflat de pe rețelele de socializare că mama sa biologică este cu totul alta după ce a observat asemănări între ea și o femeie de pe Facebook.

Articolul continuă după reclamă

Cele două nu aveau aparent niciun fel de legătură, dar asemănările erau mult prea vizibile.

Descoperirea a avut loc în anul 2012 când Antonella a văzut primele imagini cu adevărata sa mamă.

Citește și:Au vrut să-și renoveze casa, dar au descoperit ceva neașteptat sub podeaua din bucătărie. Cuplul a anunțat rapid autoritățile

Un an mai târziu testele de ADN arătau că, de fapt, sunt mamă și fiică. Tot atunci a fost deschis un proces lung iar un tribunal din Trani a decis ca aceasta să fie despăgubită cu aproximativ un milion de euro.

Antonella a crescut într-o familie unde a avut o relație dificilă cu părinții. Mama a abandonat-o și tatăl a maltratat-o, în 2008 fiind dată spre adopție.

Citește și:O tânără a cumpărat o casă fără s-o viziteze înainte și a găsit un seif vechi în ea. Ce descoperire a făcut când l-a deschis

Conform La Repubblica, magistrații italieni au mai oferit compensații financiare și femeii care i-a naștere acesteia. Caterina, mama biologică a Antonellei, și soțul ei vor fi despăgubiți cu 215.000 de euro fiecare.

De asemenea, celălalt fiu al cuplului urmează să primească de la statul italian suma de 81.000 de euro pentru că nu a trăit împreună cu sora sa adevărată.

Cealaltă fată, Lorena, va primi o despăgubire de o jumătate de million de euro, potrivit aceleiași surse.

Cum i s-a schimbat viața lui Dani Mocanu în timp ce se află în arest la domiciliu... Momentul neașteptat surprins de o cântăreață la nunta fostului partener. Ce a făcut după ce a fost înșelată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x