Antena Căutare

Cum i s-a schimbat viața lui Dani Mocanu în timp ce se află în arest la domiciliu

Deși este, în această perioadă, în arest la domiciliu, Dani Mocanu nu simte că are pre multe restricții și face în continuare ceea ce iubește cel mai mult.

Cum i s-a schimbat viața lui Dani Mocanu în timp ce se află în arest la domiciliu Galerie
Dani Mocanu face muzică și din arest la domiciliu | Instagram

Cântărețul are un studio performant la el acasă și a transformat garajul în platou de filmare așa că acesta produce muzică în continuare și își filmează videoclipurile în garaj, potrivit Fanatik.

Dani Mocanu nu se plânge foarte rău, face muzică și din arest

Cântărețul de manele este în arest la domiciliu de o lună, după ce oamenii legii au decis acest lucru în cazul bătăii de la benzinăria din Pitești.

Citește și:Dani Mocanu și-a serbat ziua de naștere în arest la domiciliu. Ce le-a promis fanilor

Articolul continuă după reclamă

Dani Mocanu este cercetat pentru tentativă de omor, după ce el și alți prieteni au bătut un bărbat până când l-au băgat în spital.

Chiar și așa, manelistul nu a vrut să renunțe la muzică și s-a organizat pentru a putea produce melodii pentru fanii lui chiar și din arestul la domiciliu.

Eu am un studio foarte performant la mine acasă și mă voi desfășura un pic mai greu în ceea ce privește partea de video.

O să fiu nevoit să filmez în garaj. Îmi amenajez acolo, am transformat deja garajul în platou de filmări. Asta este, a spus Dani Mocanu, potrivit sursei citată.

Citește și:Dani Mocanu, prima reacție după ce a fost arestat la domiciliu. Cum se apără după acuzațiile de tentativă de omor

Deși nu este fericit că este privat de libertate deplină, cântărețul a mărturisit că cei mai bucuroși sunt copiii lui pentru că se pot bucura mai mult de prezența sa.

Mă descurc bine, nu pot să zic că foarte bine, pentru că nu e ca și cum ar fi fost să fiu liber, să pot să fac ce vreau, să pot să plec când vreau, dar e ok atât timp cât sunt lângă familia mea.

Pentru copii e un lucru foarte bun că am timp să stau lângă ei. Se bucură foarte mult de prezența mea, le acord toată atenția mea, pentru că așa e normal și oricum, nu am altă soluție în momentele astea, a mai declarat Dani Mocanu, potrivit aceleiași surse.

Ce sumă uriașă a pierdut Simona Halep după ce a anulat nunta cu Toni Iuruc. Cât a costat organizarea evenimentului fastu... Cu ce sume imense au fost despăgubite două femei care au fost încurcate la naștere și ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x