Căutare Live

Cu cine și-a petrecut Pepe sărbătorile de Paște. Artistul a publicat totul pe rețelele sociale

Pepe a avut parte de un Paște extrem de frumos și plin de fericire, drept dovadă stau postările sale de pe rețelele sociale.

Pepe a avut parte de un Paște extrem de frumos și plin de fericire, drept dovadă stau postările sale de pe rețelele sociale.

Instagram

Pepe este destul de discret în ceea ce privește viața sa personală, însă nu poate ține totul doar pentru el și a decis să împărtășească cu prietenii virtuali câteva imagini de Paște. Artistul a înduioșat inima internauților cu postările sale alături de fiicele lui, Rosa și Maria.

Se pare că vedeta a avut parte de sărbători în familie, lângă fiicele lui și fosta soție. Deși au hotărât să divorțeze la notar chiar în luna februarie a anului 2021, Raluca Pastramă și Pepe s-au decis să păstreze o legătură bună de dragul micuțelor lor.

Citește și: Pepe încă mai poartă verigheta, deși a divorțat de două luni. Însuși artistul a recunoscut motivul

Concurentul Te cunosc de undeva! a publicat pe contul de Instagram câteva InsaStoy-uri cu Rosa și Maria. Cei trei s-au lăsat fotografiați în timp ce ciocneau ouă și sărbătoreau din plin Paștele împreună.

Și Raluca Pastramă a publicat o poză pe contul de Instagram cu Maria, semn că a decis să sărbătoreasc Paștele alături de fostul soț și fetițele ei.

Relația dintre cei doi și fiicele lor este una foarte specială chiar dacă nu arată de foarte multe ori acest lucru. Raluca și Pepe se laudă de câte ori au ocazia cu micuțele lor și le place să petreacă cele mai frumoase momente alături de ele.

Artistul și fosta sa soție publică des imagini cu fetițele lor și de fiecare dată reușesc să atragă atenția cu frumusețea lor. Acestea au moștenit cele mai frumoase trăsături ale feței de la părinții lor și întorc privirile cu aspectul lor adorabil.

Cum a anunțat Pepe divorțul de Raluca Pastramă

La începutul lunii noiembrie 2020, artistul a surprins pe toată lumea cu o veste de proporții mari. Pepe a dezvăluit că urmează să divorțeze de Raluca Pastramă pe contul său de YouTube, mai mult decât atât, acesta a mai mărturisit faptul că focoasa brunetă nu mai locuiește cu el și că au hotărât să meargă pe drumuri separate după 8 ani de relație.

"Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de două săptămâni. Nu mai există tensiuni acum. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copii.", a mărturisit Pepe în urmă cu câteva luni.

Citește și: Pepe, prima reacție după ce a divorțat oficial de Raluca Pastramă. Cântărețul a spus cu cine vor rămâne cele două fetițe ale lor

Pepe și Raluca Pascu s-au căsătorit în urmă cu opt ani, în anul 2012, după doi ani de la divorțul de Oana Zăvoranu. Nunta a fost un eveniment luxos, cu mulți invitați, iar de atunci și până acum cei doi au dat mereu de înțeles că se iubesc și au o relație frumoasă.

Cântărețul a spus că nu există un motiv major care să ducă la această decizie, dar nu se mai poate și au decis să pornească pe drumuri separate. Pentru a pune capăt speculațiilor, Pepe a decis să fie el primul care dă vestea.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au împlinit 6 ani de căsnicie. Imagine rară cu cei doi din perioada în care s-au cunoscu... Anda Adam mai sexy ca oricând, într-un costum de iepuraș. Cum s-a fotografiat artista într-un body alb...
Parteneri
Tartă cu prune. Desert simplu și delicios, din puține ingrediente
Catine.ro
Ultimele știri
x