Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Culiță Sterp, gest impresionant pentru iubita lui! Artistul a stârnit val de reacții din partea fanilor și a închis gura invidioșilor! | FOTO

Culiță Sterp a demonstrat întregii lumi că își iubește enorm partenera. Gestul artistului i-a lăsat fără cuvinte pe fani si a închis gura invidioșilor.

Culiță Sterp

Culiță Sterp a demosntrat că este un romantic incurabil. Artistul i-a făcut o surpriză iubitei sale, care i-a emoționat până și pe admiratorii cântărețului.

Surpriză de proporții! Culița Sterp se însoară cu noua iubită! Cine este și cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! "Tot ce am căutat la alte fete, pot să zic că am găsit la ea | VIDEO

Culiță Sterp este îndrăgostit până peste cap, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Artistul nu-și mai ascunde relația. Mai mult de atât, în urmă cu ceva timp a declarat într-o emisiune TV, că își dorește să-și întemeieze o familie și să aiba mulți copii.

De asemenea, a mai spus că a găsit femeia potrivita pentru el. Tot ce nu a găsit pâna acum la femeile din viața lu, ar fi găsit acum, la actuala lui iubită.

Culiță Sterp, gest impresionant pentru iubita lui! Artistul a stârnit val de reacții din partea fanilor și a închis gura invidioșilor! | FOTO

Așa că artistul, iubește din nou și are grijă să îi arate frumoasei sale iubite acest lucru în fiecare zi.

Recent, a făcut un gest foarte frumos pentru ea. Artistul a postat o imagine pe conturile sale de socializare cu un aranjament superb plin de trandafiri și ciocolată. Cu siguranță, frumosul cadou era pentru iubita lui.

Culiță Sterp are planuri mari, după despărțirea de Carmen de la Sălciua: "Măcar patru copii aș vrea"

"Pentru noi ăștia romantici.", a scris Culiță Sterp la Instastory., în timp ce pe Facebook a postat aceeasi fotografie dar cu alt mesaj.

Ați oferit flori anul acesta? Și dacă da, cui? ❤️

Culiță Sterp, gest impresionant pentru iubita lui! Artistul a stârnit val de reacții din partea fanilor și a închis gura invidioșilor! | FOTO

Despre iubita lui a vorbit extrem de frumos și pare că o iubește sincer. Într-un vlog postat pe canalul lui de YouTube, Culiță și-a deschis sufletul în fața fanilor. Din punctul lui de vedere, a găsit femeia perfectă.

”Am o prietenă acasă cu care vorbesc și mă înțeleg foarte bine cu ea. Se înțelege bine cu ea (n.r mama), se înțelege cu surorile mele, sunt pe aceeași lungime de undă, pot să zic că, calitățile pe care mi le-am dorit de la o fată chiar le are. Acum sa vedem ce o fi, Dumenezeu știe, sperăm să fie bine.”, a spus Culiță Sterp pe YouTube.

Dezvăluiri ȘOC! Ce studii are Culiță Sterp și cu ce se ocupa înainte să devină celebru! | VIDEO

De asemenea, la Antena Stars, artistul a vorbit despte partenera sa, pe care o iub€ste enorm.

Accesați clipul video de mai jos, pentru a asculta declarațiile lui Culița Ster, despre viața lui dar și despre iubita sa actuală.

Recomandari