Antena Căutare

Cum a apărut Raluca Blejușcă, ex-Angels, la o gală mondenă. Artista a întors toate privirile: „Inspirație frumoasă”

Raluca Blejușcă, fosta membră a trupei Angels, a avut o apariție memorabilă la o gală mondenă, prezentată de Andreea Marin.

Cum a apărut Raluca Blejușcă, ex-Angels, la o gală mondenă. Artista a întors toate privirile

Instagram, Facebook

Raluca, fostă Ciocârlan, a apărut într-o salopetă care a furat privirile tuturor din sală. Imaginile au fost postate pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Cât de mult s-a schimbat Monica Ene. Cum arată acum fosta componentă a trupei "Angels"

Cum a apărut Raluca Blejușcă, ex-Angels, la o gală mondenă. Artista a întors toate privirile

O mai ții minte pe Raluca de la trupa Angels? Este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, iar acum 20 de ani a făcut furori, alături de colega sa Monica Ene, cu piesele care se mai fredonează și astăzi: Așa-s băieții sau Toate fetițele, mâinile sus.

Formația s-a lansat la începutul anului 2000, la inițiativa lui Costi Ioniță, scrie Libertatea pentru femei.

Anul acesta, cântăreața împlinește 37 de ani și are cinci copii. Raluca ex-Angles și-a cunoscut soțul pe vremea când avea doar 15 ani, la nunta surorii sale, urmând mai târziu să se căsătorească cu Ionuț Blejușcă.

Deși are cinci nașteri la activ, artista are un trup ca tras prin inel. Se consideră o femeie și o mamă fericită și împlinită alături de soț și de copiii lor: Serafim, Casian, Emilian, Maria și Anastasia.

Mai mult, vedeta are concerte în țară, iar pe 16 iunie, la Palatul Parlamentului, a participat și a cântat la gala umanitară „Atipic Beauty”, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. Raluca Blejușcă a cântat, extrem de emoționant, melodia „You raise me up”, mai scrie sursa citată.

În imagine se poate vedea cum artista a îmbrăcat o salopetă roșie, care i s-a mulat perfect pe corp.

„Muzica pentru mine este chemare, trăire, dăruire, emoție, bucurie dar și frământare aproape permanentă… Muzica e ceva dincolo de lumea materială, e contopire cu transcendentul. Muzica schimbă starea omului în bine (dacă ea e artă).

Dar muzica poate avea și efecte negative (dacă aceasta e zgomot sau ea e redusă la simple sunete aruncate în vânt fără nicio armonie). Tot ceea ce artistul cântă are ecou în sufletul celui care îl ascultă. De aceea, artiștii au o responsabilitate uriașă de a livra calitate, de a fi inspirație frumoasă”, a scris Raluca, pe Facebook.

Vezi și: Raluca Blejușcă lansează hit după hit, la Neatza cu Răzvan și Dani! Ascultă aici piesă Mesaj!

Cântăreața se simte împlinită alături de soțul său. Ea a povestit, la un moment dat, cum l-a cunoscut pe tatăl copiilor ei.

„Pe soțul meu l-am cunoscut la vârstă de 15 ani jumătate, la nunta surorii mele. Ionuț era cel mai bun prieten al soțului surorii mele. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi, o dragoste pe care am cultivat-o apoi prin scrisori multe.

Cu poezii compuse special pentru mine, cu lacrimi pe scrisori, cu telefoane care durau ore întregi, cu mici întâlniri pe la munte pe care le făceam de vreo 3 ori pe an. Dar eram cuminți amândoi, am avut o relație curată până în momentul căsătoriei. La 20 de ani m-am căsătorit fiindcă deja nu mai putea să mă aștepte să cresc.

Între noi e diferență de 6 ani și jumătate și ne iubim din ce în ce mai mult, din ce în ce mai altfel, suntem la o etapă foarte frumoasă a relației noastre. Avem deja 14 ani de căsătorie. Admir multe la el.

În primul rând, sunt topită după ochișorii lui albaștri și în rest am învățat să fiu puternică lângă el. E foarte determinat când își propune să facă lucruri mari, e jertfelnic, foarte responsabil, un tată minunat, e trup și suflet pentru copiii lui, îmi arată zilnic prin mici gesturi cât mă iubește, e afectiv, blând, sensibil și un bun profesionist la locul de muncă”, a declarat Raluca într-un interviu pentru Impact.ro.

Ce tarif percepe Georgiana Lobonț pentru a cânta la o petrecere. Artista câștigă sume uriașe și din YouTube... Chef Sorin Bontea, mesaj pentru o echipă din America Express. Pe cine susține juratul de la Chefi la cuțite: „Ce ușor e”...
Parteneri
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x