Cum a pierdut Irinel Columbeanu averea de 150 de milioane de euro

Vremurile în care Irinel Columbeanu făcea aroganțe la palatul său de la Izvorani au apus. Afaceristul, despre care se știa că are o avere de 150 de milioane de euro, a ajuns la sapă de lemn.

Irinel Columbeanu nu mai deține fabuloasa vilă din 2012, iar treptat a trebuit să se despartă și de restul bunurilor sale.

Acum locuiește cu chirie, într-un apartament situat în Colentina și conduce o mașină modestă, conform Antena Stars.

Ba mai mult, e nevoit să se gospodărească singur, după o viață întreagă în care a fost înconjurat de menajere și bucătari.

Cum și-a pierdut Irinel Columbeanu averea

Fostul milionar a pierdut totul din cauza datoriilor la bănci. Cu toate acestea, Irinel Columbeanu mai are o șansă de a duce o existență luxoasă.

Citește și: Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, cuceritoare la 13 ani! A ajuns o adevărată vedetă, pe Instagram | Foto

Salvarea lui poate veni din vânzarea fostelor sale bunuri, pe care ANAF a pus poprire. După achitarea împrumurilor la bănci, el ar rămâne cu 2,5 milioane de euro.

Mai multe detalii în clipul următor:

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri