Antena Căutare

Cum a pierdut Irinel Columbeanu averea de 150 de milioane de euro

Vremurile în care Irinel Columbeanu făcea aroganțe la palatul său de la Izvorani au apus. Afaceristul, despre care se știa că are o avere de 150 de milioane de euro, a ajuns la sapă de lemn.

Irinel Columbeanu nu mai deține fabuloasa vilă din 2012, iar treptat a trebuit să se despartă și de restul bunurilor sale.

Acum locuiește cu chirie, într-un apartament situat în Colentina și conduce o mașină modestă, conform Antena Stars.

Ba mai mult, e nevoit să se gospodărească singur, după o viață întreagă în care a fost înconjurat de menajere și bucătari.

Cum și-a pierdut Irinel Columbeanu averea

Fostul milionar a pierdut totul din cauza datoriilor la bănci. Cu toate acestea, Irinel Columbeanu mai are o șansă de a duce o existență luxoasă.

Citește și: Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, cuceritoare la 13 ani! A ajuns o adevărată vedetă, pe Instagram | Foto

Salvarea lui poate veni din vânzarea fostelor sale bunuri, pe care ANAF a pus poprire. După achitarea împrumurilor la bănci, el ar rămâne cu 2,5 milioane de euro.

Mai multe detalii în clipul următor:

Brigitte Pastramă, în război total cu Raluca Podea. Acuzațiile pe care și le aduc cele două... Cum arată acum fiica Bellei și a lui Edward din Twilight. Mackenzie Foy, greu de recunoscut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x