Căutare Live

Cum a pierdut Otilia Bilionera toți banii, deși are mega hit-uri internaționale. Spune că managerul i-a furat toți banii

Otilia Bilionera a fost invitată la Acces Direct și a vorbit deschis despre problemele prin care trece în prezent. Fostul ei manager își dorește ca ea să nu mai folosească numele de scenă Bilionera.

Cum a pierdut Otilia Bilionera toți banii, deși are mega hit-uri internaționale. Spune că managerul i-a furat toți banii

Instagram

Otilia Bilionera a fost invitata Mirelei Vaida de la Acces Direct și a vorbit deschis despre problemele pe care le-a întâmpinat de când ea și managerul ei nu se mai înțeleg deloc și ea a rămas fără bani și e nevoită să locuiască cu chirie.

Otilia Bilionera a vorbit despre managerul ei la Acces Direct. Ce se întâmplă cu cariera ei

Otilia Bilionera a dezvăluit faptul că nu primea banii cuveniți. Iată ce a mai declarat ea la tv:

”Nu îmi veneau bani de nicăieri. Piesele mele se încărcau pe canalul lui de YouTube, aveam și eu un canal, dar pe care mi l-a șters în momentul în care s-a reziliat contractul. Eu și în momentul de față am un milion de ascultători pe Spotify, dar nu iau nici măcar un leu. Cred că el a considerat că totul i se cuvine lui, că el m-a făcut pe mine. Într-adevăr am avut ajutorul lui, dar și eu l-am avut pe al meu”, a spus Otilia Bilionera la Acces Direct, potrivit spynews.ro.

Citește și: Motivul pentru care Otilia Bilionera s-a despărțit de iubitul arab, deși se iubesc în continuare. Peste ce nu a putut trece

Otilia Bilionera spune că ar putea să își piardă numele de scenă:

”Eu mi-am înregistrat numele Otilia Bilionera la OSIM, iar acum de 2 luni m-am trezit cu un proces pe cap, iar el m-a dat în judecată pentru numele Otilia Bilionera spunând că el are drept de autor pe numele de Bilionera. Probabil e ca un fel de răzbunare”, a mai spus cântăreața.

Ce operații estetice are Otilia Bilionera și câți bani a cheltuit pentru ele

Vedeta are mare grijă la felul în care arată, motiv pentru care recurge la tot ceea ce este nevoie pentru a fi mereu impecabilă, potrivit Fanatik.

Citește și: Otilia Bilionera, imagine rară din copilărie. Cum arăta vedeta la vârsta de 10 ani, cu machiaj pe chip și atitudine de star

Bilionera are mai multe operații estetice atât la nivelul bustului, cât și la nivelul feței, majoritatea fiind realizate la o clinică din Turcia, pentru care a cheltuit până acum în jur de 13 mii de euro.

Implanturi, 3.000 de euro, în Turcia. Anual îmi fac două mezoterapii, 300 de euro e una, și un botox pe frunte și la ochi, în jur de 300-400 de euro. De patru ani fac. Buzele mele sunt naturale. Atât, a precizat Otilia Bilionera, potrivit sursei citată.

Pentru toate aceste proceduri estetice, cântăreața a cheltuit până acum 13.000 de euro și vor urma și alte intervenții chirurgicale, mai arată sursa citată.

Procedurile de la nivelul feței o fac să pară tot timpul machiată, chiar dacă uneori nu poartă deloc fond de ten sau alte produse de make-up.

În plus, artista nu merge niciodată la solar pentru că îi este foarte teamă să nu facă riduri, motiv pentru care nu se expune prea mult nici la soare și folosește cremă de protecție chiar și în casă.

Vedeta a precizat că face totul pentru a avea o piele fină și tânără cât mai mult timp. Un motiv în plus pentru elegerea sa este acela că are un ten foarte deschis.

Mereu sunt foarte deschisă la ten, sunt foarte albă. Mă întreabă lumea de ce nu merg măcar la solar. Le zic să meargă ei, bronzați-vă voi, dar eu nu vreau să fac riduri. Soarele este cel mai mare dușman al pielii, a precizat aceasta, potrivit aceleiași surse.

Reacția lui Carmen de la Sălciua după ce Florin Pește a spus despre ea că nu e prea talentată. Cât de tare s-a enervat c... Ce spune Andreea Marin despre nunta cu Adrian Brâncoveanu: „Facem ceea ce simțim”. Declarații elegante despre viața de c...
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x