Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Cum a reacționat Lidia Buble, când un om sărac i-a cerut ajutorul! Gestul artistei a fost filmat

Lidia Buble nu a ținut cont de faptul că este una dintre cele mai cunoscute vedete din România și a făcut pe stradă un gest ce i-a uimit pe fani. Paparazzi au surprins totul!

Lidia Buble, gest emoționant pentru un om al străzii

Artista este pe val și lansează hit după hit. Una dintre cele mai recente melodii ale sale pare să aibă succes chiar și peste hotare, semn că Lidia Buble are toate șansele să bifeze o carieră de renume internațional!

CUM A FOST SURPRINSĂ LIDIA BUBLE, PE STRAZĂ

Totuși, acest lucru nu pare să o împiedice pe frumoasa cântăreață să uite de valorile frumoase pe care i le-a insuflat familia și anume modestia și generozitatea.

citește și: În ce relație au rămas Lidia Buble și Răzvan Simion, de fapt! Detaliul dezvăluit după despărțire

Parazzi au surprins-o pe Lidia Buble cum coboară de la volanul mașinei de lux pe care o conduce și privirea i-a căzut asupra unui bărbat care cerea ajutorul, în mijlocul străzii. L-a ascultat, apoi a intrat grăbită într-un magazin.

După câteva minute, Lidia Buble a ieșit cu câteva sacoșe pline cu alimente și s-a îndreptat către omul sărman pe care l-a întâlnit pe stradă. I-a oferit una dintre ele și apoi a plecat. Putem deduce faptul că artista i-a cumpărat omului cele trebuincioase pentru casă, pentru ca acesta să nu mai ducă pe moment grija zilei de mâine.

citește și: Lidia Buble și Răzvan Simion, prima întâlnire, pe sticlă, de la despărțire! Ce și-au spus și cum au reacționat cei doi, când s-au văzut față în față! | Video

Gestul i-a uimit pe fanii vedetei, care au apreciat-o și mai mult și au lăudat-o pentru faptul că, deși este celebră, nu rămâne indiferentă la rugămințile celor din jur.

Cum a reacționat Lidia Buble, când un om sărac i-a cerut ajutorul! Gestul artistei a fost filmat

Lidia Buble, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România

Nu este pentru prima oară când Lidia Buble reușește să își uimească fanii. Chiar de curând, vedeta i-a făcut unuia dintre „bublișori” o surpriză neașteptată.

„Lidi azi e ziua mea de naștere mas bucura foarte mult dacă miai spune La mulți ani🤗❤️😘”, i-a scris una dintre fane pe Instagram, iar artista a reacționat în cel mai surprinzător mod posibil!

„ La mulți ani binecuvântați! ❤️ Te pup și îmbrățișez cu mare drag🤗”, a fost răspunsul cântăreței, spre marea bucurie a tinerei, care a spus că acesta este pentru ea cel mai frumos cadou!

Chiar dacă este extrem de ocupată de când lansează hit după hit, Lidia Buble reușește să fie mereu aproape de fanii săi.

Recomandari