Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Lidia Buble și Răzvan Simion, prima întâlnire, pe sticlă, de la despărțire! Ce și-au spus și cum au reacționat cei doi, când s-au văzut față în față! | Video

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au privit din nou în ochi, la aproximativ o lună de zile de la despărtire. Cei doi s-au revăzut pentru prima dată într-un platou de televiziune, după ce și-au anunțat despărțirea pe rețelele de socializare.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au revăzut din nou, în platoul de la "Neatza", după aproximativ, mai bine de o lună de zile de când și-au anunțat despărțirea.

Lidia a lansat cel mai nou single al ei. Cu aceasta ocazie, artista a revenit în platoul emisiunii,Neatza cu Răzvan și Dani, unde, nu doar a cântat, dar a fost supusă și unor întrebări incomode, venite din partea lui Dani.

LIdia Buble, melodie nouă! Artista a lansat piesa, "Cu ochii ăia verzi", o balađă romantică, superbă! | VIDEO

Lidia a venit îmbrăcată extrem de sexy, într-o rochie galbenă, cu umerii descoperiți, cu abdomenul la vedere, dar si cu spatele gol, iar crăpătura generoasă a rochiei îi scotea în evidență picioarele.

Carismaticul Dani nu a putut să nu observe ținuta sexy a artistei, care s-a justificat imediat la remarca făcută de matinal.

"Dani, eu sunt artista, trebuie să înțelegi asta."

După ce a vorbit despre noua ei piesă, de care Lidia este foarte mândră, artista a ținut sa precizeze și faptul că între ea și Răzvan exista în continuare o relație, însă ea este doar de ordin profesional. Mai mult, Lidia a dezvăluit faptul ca încă este vecină cu Răzvan.

Artista i-a cerut ajutorul fostului iubit cu privire la niste informații legate de noua ei piesă pe care tocmai a lansat-o, dar care deja se bucură de un real succes pe youtube, după cum declara chiar ea.

"Dacă mă ajuta Răzvan, stiu ca suntem în Londra, pe locul șapte. Domnul manager aici de față. De asta este manager să se ocupe", a fost completarea LIdiei.

De îndata, Răzvan a ajutat-o cu informațiile, deși părea foarte emoționat în prezența fostei iubite.

De altfel, de când s-au despărțit, prezentatorul TV a lăsat să se înțeleagă, că el si Lidia vor continua să colaboreze pe plan profesional, chiar dacă nu vor mai forma un cuplu.

Lidia Buble și Răzvan Simion, prima întâlnire, pe sticlă, de la despărțire! Ce și-au spus și cum au reacționat cei doi, când s-au văzut față în față! | Video

Melodia Lidiei, "Cu ochii ăia verzi" este o baladă de dragoste

În ceea ce privește melodia lansată, Lidia povestea câ în piesă este vorba despre o dragoste neîmplinită.

"Eu cânt dragostea sub diferite forme. Este vorba despre o iubire neîmplinită."

Lidia Buble lansează hit-ul verii, Cu ochii ăia verzi, o baladă romantică și sensibilă: În piesă este vorba de o iubire neîmplinită! Îi mulțumesc managerului Răzvan pentru ajutor!

Ocazie cu care, Dani nu a ezitat să o tachineze pe artista extrem de emoționată. De la distanță, Răzvan, în calitate de manager al artistei, a completat informațiile aduse de Lidia, legate de planul artistic al cântâreței.

Răzvan Simion a anunțat despărțirea de Lidia Buble, după cinci ani de relație

În urmă cu mai bine de o lună de zile, Răzvan Simion anunța pe contul său de socializare, că el si LIdia se despart.

Răzvan Simion a anunțat că s-a despărțit de Lidia Buble. Mesajul matinalului dezvăluie motivul separării: "Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine"

Vestea despărțirii celebrului cuplu a șocat lumea mondenă, dar și pe admiratorii celor doi. Cei doi s-au despărțit după o relatie de cinci ani, însă au făcut-o în cel mai civilizat mod cu putință.

Lidia Buble și Răzvan Simion, prima întâlnire, pe sticlă, de la despărțire! Ce și-au spus și cum au reacționat cei doi, când s-au văzut față în față! | Video

Chiar dacă relația lor nu a mai funcționat, cei doi au ales să ramână în continuare prieteni și colaboratori, după cum declară chiar Răzvan în mesajul de adio postat pe contul său de Instagram, la vremea respectivă.

Urmăriți cum a decurs prima întâlnitre într-un platou de televiziune, dintre Răzvan și Lidia, la o lună de la momentul despărtirii lor.

Accesați clipul video de mai jos, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Recomandari