Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cum a reacționat Petronela din casa Mireasa, atunci când a căutat-o Lică: „Așa mi s-a părut”

Surpriză pentru fanii emisiunii „Mireasa” de la Antena 1. Vasile Turnău, cunoscut și ca Lică, și-a uimit fanii cu o dezvăluire neașteptată despre Petronela.

Lică (Vasile Turnău) și Petronela Cinori din casa „Mireasa” de la Antena 1

Unul dintre cei mai apreciați concurenți din emisiunea „Mireasa” de la Antena 1. La un moment dat, între Lică și Petronela a părut că există fiori de iubire. Cei doi au petrecut destul de mult timp împreună și mulți s-au gândit că vor forma un cuplu stabil.

Lică de la emisiunea Mireasa de la Antena 1, dezvăluire despre Petronela

Emisiunea „Mireasa” de la Antena 1 s-a terminat, iar fanii au dorit să afle ce se întâmplă cu Lică (Vasile Turnău), după competiție. Tânărul de 32 de ani este extrem de activ pe pagina sa oficială de Facebook, ba chiar există și un grup dedicat fanilor acestuia!

citește și: Andreia de la "Mireasa", mesaj cu subînțeles! Ce avertizare i-a transmis iubitului ei Nuțu!

În ultima perioadă, Lică de la „Mireasa” a răspuns, prin intermediul unor Live-uri pe Facebook, la întrebările arzătoare ale admiratorilor săi. Mulți l-au încurajat să reia prietenia cu Petronela, pe motiv că se potrivesc de minune.

Cum a reacționat Petronela din casa Mireasa, atunci când a căutat-o Lică: „Așa mi s-a părut”

Lică (Vasile Turnău) și Petronela Cinori din casa „Mireasa” de la Antena 1

Tânărul a dezvăluit urmăritorilor săi că a sunat-o recent pe fosta concurentă, dar lucrurile nu au decurs prea bine.

citește și: Cine este buna prietenă a Petronelei de la "Mireasa"! Fosta concurentă, alături de o vedetă de la noi! |Foto

„Am vorbit cu Petronela, trebuie să-și ia o trusă de la mine. Când am sunat-o mi-a răspuns puțin arogant, așa mi s-a părut. Și mi s-a părut ciudat, eu am sunat-o pentru interesul ei. Mi s-a părut arogantă. O să-i dau trusa, mai vorbim dacă e cazul. Nu vreau să mă pronunț până când nu discut cu omul”, a fost răspunsul lui Lică (Vasile Turnău), din casa „Mireasa” de la Antena 1.

Fanii lui Lică (Vasile Turnău) așteaptă acum cu sufletul la gură să descopere ce se va întâmpla după întâlnirea celor doi.

Recomandari