Cum a reacționat Petronela din casa Mireasa, atunci când a căutat-o Lică: „Așa mi s-a părut”

Surpriză pentru fanii emisiunii „Mireasa” de la Antena 1. Vasile Turnău, cunoscut și ca Lică, și-a uimit fanii cu o dezvăluire neașteptată despre Petronela.

Lică (Vasile Turnău) și Petronela Cinori din casa „Mireasa” de la Antena 1

Unul dintre cei mai apreciați concurenți din emisiunea „Mireasa” de la Antena 1. La un moment dat, între Lică și Petronela a părut că există fiori de iubire. Cei doi au petrecut destul de mult timp împreună și mulți s-au gândit că vor forma un cuplu stabil.

Lică de la emisiunea Mireasa de la Antena 1, dezvăluire despre Petronela

Emisiunea „Mireasa” de la Antena 1 s-a terminat, iar fanii au dorit să afle ce se întâmplă cu Lică (Vasile Turnău), după competiție. Tânărul de 32 de ani este extrem de activ pe pagina sa oficială de Facebook, ba chiar există și un grup dedicat fanilor acestuia!

citește și: Andreia de la "Mireasa", mesaj cu subînțeles! Ce avertizare i-a transmis iubitului ei Nuțu!

În ultima perioadă, Lică de la „Mireasa” a răspuns, prin intermediul unor Live-uri pe Facebook, la întrebările arzătoare ale admiratorilor săi. Mulți l-au încurajat să reia prietenia cu Petronela, pe motiv că se potrivesc de minune.

Cum a reacționat Petronela din casa Mireasa, atunci când a căutat-o Lică: „Așa mi s-a părut”

Lică (Vasile Turnău) și Petronela Cinori din casa „Mireasa” de la Antena 1

Lică (Vasile Turnău) și Petronela Cinori din casa „Mireasa” de la Antena 1

Tânărul a dezvăluit urmăritorilor săi că a sunat-o recent pe fosta concurentă, dar lucrurile nu au decurs prea bine.

citește și: Cine este buna prietenă a Petronelei de la "Mireasa"! Fosta concurentă, alături de o vedetă de la noi! |Foto

„Am vorbit cu Petronela, trebuie să-și ia o trusă de la mine. Când am sunat-o mi-a răspuns puțin arogant, așa mi s-a părut. Și mi s-a părut ciudat, eu am sunat-o pentru interesul ei. Mi s-a părut arogantă. O să-i dau trusa, mai vorbim dacă e cazul. Nu vreau să mă pronunț până când nu discut cu omul”, a fost răspunsul lui Lică (Vasile Turnău), din casa „Mireasa” de la Antena 1.

Fanii lui Lică (Vasile Turnău) așteaptă acum cu sufletul la gură să descopere ce se va întâmpla după întâlnirea celor doi.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri