Antena Căutare

Andreia de la "Mireasa", mesaj cu subînțeles! Ce avertizare i-a transmis iubitului ei Nuțu!

Andreia și Nuțu, foștii concurenți de la "Mireasa", par mai îndrăgostiți ca niciodată. Tânăra îi face declarații publice iubitului ei, iar el îi răspunde cu aceeași monedă. Recent, tânăra i-a transmis a avertizare subtilă, dar și amuzantă, iubitului ei. Cum a primit Nuțu mesajul tinerei?

Andreia de la "Mireasa", mesaj cu subînțeles! Ce avertizare i-a transmis iubitului ei Nuțu! Galerie
Andreia și Nuțu de la "Mireasa"

După ce au surprins pe toată lumea cu apariția lor împreună, îmbrățișându-se și sărutându-se pătimaș, Andreia și Nuțu, se pare că își trăiesc dragostea, departe de ochii lumii, însă, niște semne ale iubirii dintre cei doi, tot ies la iveală, din postările pe care le au pe conturile lor de socializare.

Andreia de la "Mireasa", mesaj cu subînțeles! Ce avertizare i-a transmis iubitului ei Nuțu!

SURPRIZĂ uriașă! Nimeni nu se aștepta la asta! Andreia și Nuțu au ales să formeze un cuplu, după ce au ieșit din casa "Mireasa" | FOTO

Chiar dacă nu au dat nimic de înțeles în timpul emisiunii că între ei ar putea exista ceva atât de profund și romantic, se pare că abia după finalizarea concursului fiorii dragostei și-au făcut apariția, iar acum Andreia pare extrem de îndrăgostită de Nuțu, care bineînțeles că îi răspunde cu aceeași monedă.

Andreia de la Mireasa, mesaj către Nuțu

În postările lor de pe conturile de socializare, cei doi nu ezită să-și transmită complimente, declarații și par sa aibă, deja, chiar și planuri pe termen mai lung.

Andreia de la "Mireasa", mesaj cu subînțeles! Ce avertizare i-a transmis iubitului ei Nuțu!

Andreia este cea care este mai activă decât Nuțu, în social media și tot ea îl provoacă cu mesaje sub forma unor imagini cu glume, dar care se pare ca au un substrat de adevăr.

Ce mesaj a transmis Andreia din casa "Mireasa"! Ea si Nuțu, mai fericiți ca niciodată! | Foto

Recent, tânăra a postat două imagini haioase cu mesaje la fel, dar care vorbesc despre gelozie. Este evident că însăși Andreia este cea care recunoaște prin intermediul acestor postări că este foarte geloasă pe Nuțu, pe care l-a etichetat la postări.

Se pare ca Andreia a ales să-i transmită și să-și avertizeze iubitul de faptul ca este geloasă, prin intermediul postărilor cu iz de umor.

Ce a apărut pe contul de socializare al Alexandrei de la "Mireasa", după terminarea show-ului! Fanii au fost extrem de fericiți!

Cu siguranță Nuțu a recepționat corect mesajul, deși, a lăsat să se înțeleaga că l-a perceput ca pe o glumă. Tânărul i-a răspuns prin niște emoticoane hazlii.

Dar și gelozia este o formă de a-ți manifesta dragostea, cu toate că cei doi își declară dragostea reciprocă și în mod direct.

Andreia de la "Mireasa", mesaj cu subînțeles! Ce avertizare i-a transmis iubitului ei Nuțu!

Andreia a postat zilele trecute o fotografie de coperta pe contul sau de socializare, cu ei doi îmbrățișați, iar la descriere mesajul a fost extrem de clar: "Iubirea meaaaa"

Răspunsul tânărului nu a întârziat sa apară: Fata mea frumoasă❤❤❤❤❤, a fost apelativul folosit de fostul concurent de la Mireasa.

Ina și Ciprian de la "Mireasa", scene interzise minorilor! Ipostaze incendiare, cu cei doi foști concurenți! | FOTO

Andreia și Nuțu, planuri de viitor?

În ce privește planurile de viitor, se pare că și aici Andreia a lăsat să se înțeleagă că, deja se gândesc la ce va urma, și tot prin intermediul unei postări în care l-a etichetat pe Nuțu, îi transmitea un mesaj clar, ce avea legătura cu viitorul. În imagine apărea un cuplu de tineri, alături de toate cele necesare unei familii prospăt înființată.

Concurenții de la "Mireasa", petrecere de pomină! Cum s-au distrat tinerii și prin ce peripeții a trecut Petronela | Video

"Într-o zi vom spune: "nu a fost deloc ușor, dar am reușit!", a fost mesajul preluat de Andreia și adresat iubitului, alături de o completare a ei : "Încă puțin", semn că nu mult timp va trece până, poate îi vom vedea împreună la casa lor.

Andreia de la "Mireasa", mesaj cu subînțeles! Ce avertizare i-a transmis iubitului ei Nuțu!

O fi un semn, din partea tinerei Andreia?

Caravana Mireasa caută noi concurenți

Caravana Mireasa a pornit într-un tur de forţă în întreaga ţară, în căutarea noilor concurenţi pentru cel de-al doilea sezon al îndrăgitului reality show matrimonial. Astfel, toate mamele hotărâte, cu băieţi care îşi caută aleasa şi fete gata să spună <<DA>> se pot înscrie la casting pe adresa casting.a1.ro sau la numărul de telefon 0758244659.

Cine este buna prietenă a Petronelei de la "Mireasa"! Fosta concurentă, alături de o vedetă de la noi! |Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x