Cum arată actrița care o va interpreta pe Pamela Anderson în “Pam & Tommy”. Actorul alături de care apare în film e român

Lily James este actrița care va interpreta rolul Pamelei Anderson în show-ul care se va numi “Pam & Tommy”. Serialul se concentrează pe povestea de dragoste dintre Pamela Anderson și Tommy Lee.

Lily James este actrița care va interpreta rolul Pamelei Anderson în show-ul care se va numi “Pam & Tommy”.

profimedia

Pentru a intra în pielea personajului, actrița Lily James, în vârstă de 32 de ani, a decis să se vopsească blondă.

Frumoasa actriță e pregătită să redea cât mai fidel relația dintre Pamela Anderson și fostul ei soț, Tommy Lee. Serialul se va focusa pe faptul că cei doi s-au căsătorit la doar 96 de ore după ce s-au cunoscut și pe caseta cu imagini intime din luna de miere care a ajuns să fie publică fără știrea lor, în 1995.

Lily James va juca alături de Sebastian Stan, faimosul actor român care fac furori la Hollywood cu rolul lui Winter Soldier în filmele Marvel. Actorul, în vârstă de 38 de ani, va interpreta rolul lui Mötley Crüe, în vârstă de 58 de ani.

Povestea prezentată în serialul “Pam & Tommy”

Pe lângă prezentarea relației dintre Pamela și Tommy, serialul se focusează și pe caseta cu imagini intime în care apar cei doi. Filmul pentru adulți ar fi ajuns în online în 1995, după luna de miere a actriței cu Tommy Lee.

Citește și: Și-a înșelat soția cu colega de pe platourile de filmare. În ce ipostaze sexy s-a fotografiat Dominic West cu Lily James

Lily James și Sebastian Stan, care formează un cuplu în serial, vor mai fi însoțiți de alți actori importanți precum Seth Rogan. Acesta e posibil să joace rolul celui care a furat caseta cu imaginile controversate.

Pamela Anderson a dat în judecată inițial compania care produce serialul, înainte de a stabili un acord de confidențialitate cu Internet Entertainment Group.

Ce a declarat Pamela Anderson despre noul serial

În mai anul trecut, Pamela a apărut la show-ul lui Andy Cohen și a vorbit despre acea casetă controversată.

“Aceea nu a fost o casetă cu imagini intime. A fost doar o compilație cu video-uri din mai multe vacanțe în care amândoi eram dezbrăcați”, a declarat atunci actrița.

În prezent, actrița se laudă că ar avea o relație foarte bună cu fostul ei iubit.

“Copiii mei sunt fericiți și asta e tot ce contează. Ei au o relație cu el și ăsta e cel mai bun lucru”, a mai adăugat Pamela.

Citește și: Primele poze de la cea de-a patra nuntă a Pamelei Anderson. Starul din Baywatch a purtat o rochie total neașteptată

Pamela Anderson și Tommy Lee au fost căsătoriți timp de 3 ani, din 1995 până în 1998 și au împreună doi fii, pe Brandon, în vârstă de 24 de ani, și pe Dylan, în vârstă de 22 de ani.

Apoi actrița a mai avut parte de 3 căsnicii eșuate în anii 2000, fiind mereu în atenția tabloidelor.

Nu doar Pamela Anderson a fost implicată în scandaluri amoroase

În prezent, Lily James este într-o relație cu Michael Shuman, dar zvonurile din 2020 au dus la distrugerea unei căsnicii. Dominic West și soția sa au fost la un pas de divorț după ce Lily James a apărut în mai multe imagini compromițătoare alături de marele actor.

Se pare că cei doi au petrecut împreună o mini-vacanță în Italia, iar soția starului a aflat despre infidelitatea lui Dominic din presă.

Cu toate acestea, Catherine FitzGerald pare că l-a iertat pe soțul ei, după ce i-a interzis să mai vorbească sau să se apropie de Lily James. Soții West au petrecut o vacanță în Kenya și asta i-a făcut să se gândească la înnoirea jurămintelor de căsătorie, la 10 ani după ce și-au unit destinele.

Ultimele știri