Cum arată acum Anca Neacșu, cântăreața din trupa A.S.I.A. Motivul pentru care a stat departe de ochii presei atâta timp

După mai bine de un an de când nu a mai apărut la nicio emisiunea, Anca Neacșu, frumoasa blondină din trupa A.S.I.A, a povestit de ce nu a vrut să mai fie în lumina reflectoarelor.

După mai bine de un an de când nu a mai apărut la nicio emisiunea, Anca Neacșu, frumoasa blondină din trupa A.S.I.A, a povestit de ce nu a vrut să mai fie în lumina reflectoarelor.

Hepta

În anii ’90, Anca Neacșu făca furori alături de celelalte trei colege ale sale din trupa A.S.I.A. Cu siguranță piesele lor mai sunt ascultate și astăzi atunci când oamenii devin nostalgici, cu gândul la adolescența lor.

Frumoasa blondină în vârstă de 41 de ani a trăit timp de 6 ani în străinătate, fiind căsătorită cu un cetățean turc, potrivit Viva.

Având în vedere că nu au mai știut nimic de ea, fanii erau îngrijorați pentru Anca, fiind de asemenea și curioși să afle de ce a stat departe de ochii lumii și și-a păstrat viața privată ascunsă.

Anca Neacșu pare neschimbată

Anca a mărturisit și în postările ei de pe Instagram că postează foarte rar fotografii și story-uri, dar e bine și le mulțumește fanilor care îi scriu.

Citește și: A.S.I.A. - ”Sună periculos”. Mariana Ionescu Căpitănescu și Anca Neacșu cântă hit-ul din anii 2000

De o frumusețe răpitoare, Anca pare neschimbată, de parcă nu au trecut anii peste ea. Este la fel de frumoasă, zâmbitoare și plină de viață cum ne-o amintim din videoclipurile trupei A.S.I.A., fiind o fire care emană o energie debordantă. La 19 ani de când trupa A.S.I.A s-a destrămat, Anca arată la fel de tânără.

Anca Neacșu a fost de curând la Showbiz Report, la Antena Stars, și a dezvăluit că nu mai apărut la TV din pricina pandemiei de COVID-19, din dorința de a-i ține în siguranță pe membrii familiei.

Cu toate acestea, deși a fost o perioadă grea, fosta membră a trupei A.S.I.A. a mărturisit că a fost una foarte productivă.

“De un an n-am mai apărut la TV. Am vrut sa-i protejez pe ai mei, pe mama, pe frații mei”, a declarat Anca la Antena Stars.

Pentru că a reușit să se mute alături de soțul ei în casă nouă, blondina a povestit că a fost extrem de ocupată cu decorarea și amenajarea noii locuințe, fiind preocupată ca totul să iasă ca la carte.

Citește și: Anca Neacșu și-a pierdut soțul! Cum s-a întâmplat. „L-am luat pe altul!” – VIDEO

“Nu am putut să mă mai duc la emisiuni deoarece m-am mutat, am avut de aranjat mobilă, mută bagaje, cutii. De câțiva ani îmi caut casă și în sfârșit mi-am găsit locul, sunt lângă ai mei, lângă frații mei, lângă mama”, a mai adăugat Anca.

Ultimele știri