Cum arată acum Jake Lloyd, puștiul-minune din "Goana dupa cadouri". Ce s-a ales de cariera lui după ce a jucat cu Arnold

Jake Lloyd, renumitul actor-copil, a făcut furori în numeroase producții faimoase, inclusive în filmul de Crăciun “Goana după cadouri”, în 1996.

Cum arată acum Jake Lloyd, puștiul-minune din "Goana dupa cadouri". Ce s-a ales de cariera lui după ce a jucat cu Arnold

profimedia

Primul rol pe care Jake l-a primit a fost în 1996, în filmul “Unhook the Stars”. În același an, el a jucat în “Goana după cadouri” și apoi în “Apollo 11”, când avea doar 7 ani. Cu toate acestea, el nu a cunoscut succesul până ce nu a jucat în Star Wars.

În filmul “Goana după cadouri”, Jake a jucat alături de actori mari, printre care și Arnold Schwarzenegger.

Cum a continuat cariera lui Jake după debut

Micul actor a devenit cunoscut și pentru rolul său din Star Wars unde l-a interpretat pe Anakin Skywalker copil. Din nefericire, după ce a renunțat la actorie, viața lui a luat o întorsătură mai puțin fericită. Acum ajuns la vârsta de 31 de ani, Jake se confruntă cu numeroase probleme, de la tulburări mentale la probleme cu legea.

Jake avea doar 10 ani când a debutat pe marile ecrane în rolul lui Anakin. Pentru acest rol, el a primit și premiul de cel mai bun actor în rol secundar la categoria de artiști tineri. Când a crescut și a depășit momentul culminant al succesului său din copilărie, el a continuat să devină celebru, dar de această dată el ajungea pe primele pagini ale publicațiilor din cu totul alte motive.

Devenind ținta tabloidelor și al bullying-ului la școală după rolul din Star Wars, Jake a renunțat la actorie în 1999. În același an, el a mai filmat și pentru filmele "Madison" și "Die With Me", deși cele două filme au apărut pe marile ecrane doi ani mai târziu.

Jake a decis să se concentreze pe o altă arie a filmografiei, devenind regizorul unui documentar în 2012. Documentarul avea în centru povestea unor refugiați tibetani în India.

În 2012, Jake s-a înscris la facultate pentru a studia film și psihologie la Colegiul din Columbia. Din nefericire, el a renunțat după doar un semestru. Din acel moment, nenorocirile s-au ținut lanț.

Jake se confruntă cu probleme grave

În 2015, fostul actor a fost arestat pentru că a condus fără să aibă permis de conducere. Mai mult decât atât, la motivul arestării a constribuit și faptul că s-a opus polițiștilor care voiau să îl încătușeze.

Mai târziu, Jake Lloyd a fost arestat din nou pentru comportament abuziv și pentru că a agresat-o fizic pe mama sa. După câteva luni în închisoare, el a fost transferat la o clinică psihiatrică pentru a primi ajutorul de care avea nevoie.

În iunie 2015, Jake a fost diagnosticat cu schizofrenie. După ce acesta s-a luptat 4 ani cu boala mentală, mama sa a declarat în ianuarie 2020 că recuperarea lui e benefică și tratamentul pe care l-a primit pare că l-a ajutat.

Astfel, el a ajuns înapoi în sânul familiei unde încă luptă să se recupereze. Mama lui a ținut să menționeze în declarațiile ei că în ciuda bolii de care suferă, Jake este o persoană bună și iubitoare, așa cum era știut de toți înainte de debutul bolii.

Ultimele știri