Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Cum arată acum Lena Headey, actrița care a interpretat-o pe Cersei Lannister În Game of Thornes

La cei 47 de ani ai ei, Lena Headey muncește pentru a-și menține fizicul în formă. Actrița care a interpretat-o pe Cersei Lannister în Game of Thornes a fost fotografiată recent în Los Angeles, într-o ținută sportivă, alături de noul său iubit.

În Game of Thornes se folosea de frumusețea ei pentru a obține tot ce își dorea. Cum arată acum actrița Lena Headey, interpreta lui Cersei Lannister

Profimedia

Lena Headey și noul său iubit Marc Menchaca au fost fotografiați recent după o sesiune de antrenament.

În fotografiile Prifimedia se observă cum antrenorul personal al vedetelor, Harley Pasternak, îi însoțește pe cei doi actori după o sesiune de antrenament, în Los Angeles.

Starul din Game Of Thrones este într-o formă de zile mari, la cei 47 de ani ai săi.

Cum arată Lena Headey, actrița care a dat neștere personajului Cersei Lannister În Game of Thornes, la vârsta de 47 de ani

Actrița și-a etalat brațele tonifiate și tatuate, purtând un maiou alb, lejer, după antrenamentul sportiv la care a participat alături de iubitul ei. De asemenea, actrița și-a legat în jurul taliei un hanorac albastru și și-a luat o percehe de colanți, o pereche de șosete verde-neon și o căciulă gri, care i-au completat ținuta de sport.

Vezi imaginile în GALERIA FOTO.

Marc Menchaca, în vârstă de 45 de ani s-a asigurat, de asemenea, că este pregătit pentru sesiunea sportivă, purtând un tricou și o șapcă.

Citește și: Fiul lui Jude Law, actorii Michael Caine şi Lena Headey şi cântăreaţa Rita Ora, într-o versiune modernă „Oliver Twist”

Se pare că sportul le face bine celor doi actori, având în vedere că trupurile lor sunt tonifiate.

Viața amoroasă a actriței Lena Headey. Acum are o relație cu Marc Menchaca, dar a fost căsătorită de 2 ori în trecut

Lena a fost căsătorită în perioada 2007-2011 cu muzicianul irlandez Peter Loughran și au împreună un băiat pe nume Whylie. Apoi actrița a vut o relație cu Jerome Flynn, colegul său din Game of Thrones, de care s-a despărțit în 2014 și a început o relație cu producătorul Dan Caden, cu care s-a căsătorit a făcut o fetiță pe nume Teddy, în 2015. În 2018 s-au căsătorit, dar au divorțat un an mai târziu. Acum, actrița are o relație cu actorul Marc Menchaca, cunoscut din serialul „Ozark'.

Citește și: Toți credeau că e pe cai mari, dar în secret trăia o dramă. Ce a pățit Jason Momoa după rolul din Game of Thrones

„Are o relație înfloritoare cu Marc și nu mai vede niciun rost să rămână în Marea Britanie. Dan este încă afectat de divorț și este îngrijorat că nu își va mai putea vedea fetița la fel de des după ce Lena se va muta din Marea Britanie', spunea o sursă pentru The Sun, în urmă cu câteva luni.

Lena Headey o actriță cu numeroase roluri celebre la activ

Actrița a jucat în numareoase producții cinematografice, printre care: Waterland, în 1992, The Brothers Grimm în 2005, 300 - Eroii de la Termopile în 2007, The Red Baron, în 2008, Terminator: The Sarah Connor Chronicles, în 2008-2009, 300 - Ascensiunea unui imperiu, în 2014. Game of Thrones, 2011-2019.

Citește și: Seriale la care să te uiți dacă ți-a plăcut Game of Thrones

Rolul lui Cersei din Game of Thrones a făcut-o pe actriță și mai celebră decât era și i-a adus în prim-plan senzualitatea și frumuseța.

Rolul actriței în Game of Thrones este o regină, care, după sinuciderea fiului ei cel mic, își însușește tronul, fiind proclamată Cersei din Casa Lannister, Prima pe Numele Ei, Regină a Andalilor și a Primilor Oameni, Protectoare a Celor Șapte Regate. Personajul este unul care obține avantaje prin intermediul frumuseții sale. Actrița a mărturisit că Cersei a fost de departe cel mai sexy personaj din serial.

Recomandari