Live acumFilm: Joc periculos
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Seriale la care să te uiți dacă ți-a plăcut Game of Thrones

Dacă ai terminat recent toate sezoanele Game of Thrones și nu știi care să fie următorul serial pe care să îl urmărești, află că există câteva producții la fel de interesante. Și chiar ai de unde să alegi, de la aventuri cu vikingi și până la adaptări ale celor mai cunoscute legende.

Game of Thrones

profimediaimages.ro

Iată câteva sugestii de seriale la care să te uiți dacă ți-a plăcut Game of Thrones!

Outlander

Serialul ''Outlander'' este inspirat după cea mai vândută seria de romane, aparținând autoarei Diana Gabaldon. Acțiunea se petrece în perioada celui de-al Doilea Război Mondial și o are în centru pe asistenta Caitriona Balfe. Caitriona Balfe are parte de o călătorie în timp, înapoi în 1743, unde îl întâlnește pe războinicul Jamie Fraser de care se îndrăgostește.

Black Sails

''Black Sails'' ne trimite în timp, pe vremea Epocii de Aur a piraților. Adaptat după romanul ''Treasure Island'' scris de Robert Louis Stevenson, seria urmărește aventurile Căpitanului Flint, interepretat de Toby Stephens.

Rome

''Rome'' prezintă imaginea celor mai faimoase și controversate figuri din istoria omenirii. Este o serie scurtă, care se întinde pe doar 2 sezoane, dar suficiente încât să cuprindă spectacolul domniei dictatorului Iulius Cesar și aventura sa cu frumoasa Cleopatra. Vei vedea scene extrem de sexy, dar și momente violente.

Spartacus

''Spartacus'' spune povestea clasică a gladiatorului Spartacus, care pune la cale o răscoală împotriva răpitorilor săi de origine romană. Sunt 4 sezoane pline de adrenalină, sexualitate și lupte sângeroase.

The Borgias

Câștigător al premiului Oscar, Neil Jordan a creat această seducătoare dramă istorică despre familia infamă de viță nobilă, condusă de către controversatul Papă Alexandru al VI-lea (Jeremy Irons).

The Last Kingdom

Bazat pe ''Poveștile săsești'' scrise de Bernard Cornwell, această serie îl are ca protagonist principal pe Alexander Dreymon, în rolul lui Uhtred din Bebbanburg, un războinic săsesc, care în copilărie este înrobit de vikingi. Crescut de răpitorii săi, loialitatea îi este pusă la încercare în momentul în care Uhtred se întoarce în țara sa.

Camelot

Ai parte de povestea clasică engleză a regelui Arthur. Joseph Fiennes intră în pielea personajului Merlin, vrăjitorul care îl ajută pe tânărul Arthur, interpretat de Jamie Campbell Brewer, să urce pe tronul regatului Camelot. Dar Arthur și-a găsit cel mai mare dușman în persoana surorii sale vitrege, Morgan, interpretată de Eva Green.

Once Upon a Time

Un maraton de 7 sezoane pline de fantezie și magie. Once Upon a Time aduce în fața iubitorilor de povești fantastice, adaptări ale celor mai cunoscute basme. Albă-ca-Zăpada, Cenușăreașa, Aladdin sau Elsa sunt câteva dintre ele.

Vikings

Această serie urmărește ascensiunea legendarei figuri nordice Ragnar Lothbrok, un simplu fermier pe care destinul îl aduce în ipostaza de războinic. Ragnar, interpretat de chipeșul Travis Fimmel, conduce cu succes un raid asupra Angliei și ajunge, în cele din urmă, să fie încoronat ca rege scandinav.

The Tudors

Jonathan Rhys Meyers joacă rolul regelui Henric al VIII-lea, un personaj cu mulți dușmani din lumea politică și cu dorința disperată de a avea un fiu moștenitor.

Recomandari