Cum arată Alessandra Stoicescu într-o zi obișnuită, când nu intră pe mâinile stiliștilor. Imaginea în care nu poartă machiaj

Alessandra Stoicescu este una dintre cele mai apreciate și iubite prezentatoare TV din România.

Alessandra Stoicescu este una dintre cele mai apreciate și iubite prezentatoare TV din România

Instagram

Chiar dacă pe micile ecrane, Alessandra optează pentru ținute elegante și un machiaj care-i pune în evidență trăsăturile plăcute, în timpul liber preferă un look mai natural.

Recent, ea s-a fotografiat împreună cu familia sa, la săniuș. Îmbrăcată într-o pereche de pantoloni groși, ce păreau de ski, și o geacă neagră, prezentatoarea Antena 1 strălucea la propriu.

Citește și: Alessandra Stoicescu va prezenta Observatorul de la ora 19.00 la Antena 1

Cei dragi ei au ales aceeași culoare: roșu, iar prietenii săi virtuali au remarcat fericirea care li se citea pe chip.

”O familie minunată. Fericirea e pe chipul vostru”, au comentat ei.

Alessandra Stoicescu a devenit mamă la 43 de ani

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu s-au căsătorit în vara anului 2013, iar nașii de cununie au fost Gabriela Firea și soțul său, Florin Pandele.

Șase ani mai târziu, cei doi au devenit părinți. Sergiu Constantinescu, a fost cel care a făcut anunțul prin intermediul unei postări în mediul online.

Citește și: Alessandra Stoicescu, poze din izolare. Cum se simte fetița ei, infectată cu Covid 19

Micuța Sara Maria a venit pe lume la 9.02, oră dezvăluită de Alessandra Stoicescu la descrierea unei imagini cu nou-născutul.

”Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Şi se va numi Sara Maria Constantinescu. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel“, mărturisea prezentatoarea TV, potrivit Libertatea.

Cum arată cariera Alessandrei Stoicescu

Cu o carieră de peste 25 de ani în mass-media, Alessandra Stoicescu este unul dintre cei mai experimentați, mai cunoscuți și mai apreciați jurnaliști din România.

Timp de 16 ani s-a aflat la pupitrul Observatorului, având în același timp și rolul de Corespondent Special în cazul celor mai importante evenimente externe din acea perioadă: atentatele teroriste din 11 septembrie de la New York, criza economică din 2008, alegerile prezidențiale din SUA, moartea lui Michael Jackson.

Citește și: Modelele Victoria’s Secret, fără machiaj sau editări. Adevărul despre cum arată unele dintre cele mai frumoase femei din lume

Începând cu anul 2010 a fost realizator și moderator Antena 3 pentru News Magazine, 100 de minute şi "Q&A".

Alessandra este recunoscută și pentru implicarea ei în zona socială. De 10 ani conduce Fundația Mereu Aproape, fundație ce vine în sprijinul copiilor cu grave probleme de sănătate.

În 2011 a înființat Intact Media Academy, școală de media ce își propune să contribuie la formarea viitoarelor generații de jurnaliși de televiziune, având ca bază de pornire experiența celor care fac această meserie în fiecare zi, unii de zeci de ani.

Ultimele știri