Alessandra Stoicescu, poze din izolare. Cum se simte fetița ei, infectată cu Covid 19

Alessandra Stoicescu a anunțat pe data de 18 decembrie în mediul online că soțul ei, Sergiu Constantinescu, este infectat cu SARS-CoV-2.

Alessandra și Sergiu au împreună o fetiță de un 1 an și 5 luni, Sara Maria Francesca, și ea depistată pozitiv

Instagram

Cei doi au împreună o fetiță de un 1 an și 5 luni, Sara Maria Francesca, și ea pozitivă, scrie Unica.ro. Veștile sunt bune în ceea ce o privește pe micuță. Acesta a avut o stare bună până în acest moment, mănâncă, se joacă și profită din plin că este alături de părinții ei.

Tot Alessandra Stoicescu a mai spus că în urma testele pozitive, mama sa, cea care o ajută cu creșterea fetiței este negativă și s-a izolat separat de ei. Micuța îi duce însă dorul și o vrea în preajma sa: "Mama este și ea negativă. Am izolat-o într-un spațiu în care intră doar ea, doar că Sara o vrea pe Adicuța, pe mama mea".Care este starea de sănătate a micuței

Prezentatoare Observatorului de la Antena 1 a declarat tot în mediul online, conform sursei citate mai sus că micuța a făcut puțină febră, 38.7, dar că alte simptome nu au existat. Deși atât fiica, cât și soțul sunt pozitivi, vedeta nu are încă niciun simptom, dar a ales să se izoleze împreună cu ei:

"E mârâită, e somnolentă, febră atunci, în rest n-a mai făcut. (…) Stau așa, cu mască, ca să pot să am grijă de ei, chiar dacă la un moment dat probabil că și eu voi fi pozitivă. Cred că vă dați seama că e greu să te izolezi de un copil de 1 an și mai puțin de 5 luni. Grele zilele astea, dar și frumoase. Stăm împreună. Sper să nu aibă Sara alte simptome. Sergiu are dureri musculare, febră aseară, seara în general. A mâncat Sara, pentru că și asta este o problemă pentru mame. A mâncat, nu a refuzat. Nu a refuzat nicio masă."

Citește și: Cum arată și cine este soțul Alessandrei Stoicescu. Mesajul pe care i l-a transmis de ziua luiPovestea de dragoste dintre Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu

Cei doi s-u căsătorit în vara anului 2013, iar nașii de cununie au fost Gabriela Firea și soțul său, Florin Pandele. Prezentatoarea tv a adus pe lume pe data de 1 iulie 2019 o fetiță absolut superbă, Sara Maria Francesca, care este universul celor doi soți.

În trecut, conform cancan.ro, Alessandra Stoicescu a declarat că a ales numele micuței în urma unui vis: "Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Şi se va numi Sara Maria Constantinescu. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel."

Citește și: Alessandra Stoicescu, interviu în exclusivitate cu Moş Crăciun, în seara de Ajun, la Observator 19.00

Ultimele știri