Cum arată Antonia cu părul portocaliu! Vedeta și-a surprins fanii cu imagini ieșite din comun

Fanii celebrei cântărețe Antonia au avut parte de o surpriză de zile mari atunci când artista a publicat pe pagina sa de Instagram imagini în care apare cu părul portocaliu!

Alex Velea și partenera sa de viață, Antonia

De ceva ani, Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea showbizului românesc.

Cei doi au împreună doi băieți, în vârstă de trei și cinci ani, pe nume Akim și Dominic. Din fosta căsnicie, Antonia are și o fiică în vârstă de zece ani, pe nume Maya Rosaria Casstellano.

Antonia, look surprinzător pe Instagram

citește și: Cum arată Antonia nemachiată, de fapt! Ce vede Alex Velea dimineața, la trezire

Deși este o mamă extrem de ocupată și o artistă de succes, cântăreața este extrem de activă pe pagina sa oficială de Instagram și nu ratează vreo ocazie să-și bucure fanii cu fel și fel de fotografii, clipuri video și InstaStory-uri.

Cum arată Antonia cu părul portocaliu! Vedeta și-a surprins fanii cu imagini ieșite din comun

Antonia face senzație pe Instagram

Cum arată Antonia cu părul portocaliu (sursa foto: instagram)

Recent, aceasta s-a folosit de anumite filtre de pe Instagram și astfel, fanii au putut să descopere cât de frumoasă este Antonia, chiar și cu părul portocaliu!

citește și: Antonia, cea mai fierbinte poză de până acum! Ce defect are artista pe posterior! Fanii au reacționat imediat: „Ești bestială”

Așa cum era de așteptat, cântăreața a făcut senzație și a demonstrat încă o dată că este o frumusețe în adevăratul sens al cuvântului și că arată bine, indiferent de look-ul ales!

Ultimele știri