Cum arată Antonia Melissa, fiica cea mare a lui Cristi și a Mihaelei Borcea. Cu care dintre părinți seamănă

Cristi Borcea este mândrul tată a nouă copii, trei din căsnicia cu Mihaela Borcea, doi din mariajul cu Alina Vidican, alți trei cu Valentina Pelinel și încă o fetiță dintr-o relație cu o avocată.

Cristi Borcea este mândrul tată a nouă copii

Hepta.ro

Cu toate că actuala soție a afaceristului publică des imagini cu micuții lor, Mihaela Borcea preferă să-i țină departe pe copiii săi de ochii curioșilor. Acesta este motivul pentru care puțini știu cum arată Antonia, fiica cea mare a afaceristului.

Antonia Melissa Borcea a moștenit trăsăturile mamei sale și este o adolescentă foarte frumoasă.

Tânăra în vârstă de 17 ani e pasionată de make-up și este o prezență constantă pe rețelele de socializare, acolo unde publică imagini cu prietenii săi și animăluțul de companie.

Cum arată Antonia Melissa Borcea

Mihaela Borcea este cea care s-a ocupat de creşterea celor 3 copii pe care îi are cu fostul şef de la Dinamo.

Citește și: Valentina Pelinel, mesaj emoționant pentru Cristi Borcea. Ce i-a transmis bărbatului care cândva i-a fost naș

Femeia și-a refăcut viața și a rămas foarte implicată în lumea afacerilor, însă ține mult la intimitatea sa așa că Melissa, Angelo și Patrick nu sunt deloc implicaţi în viaţa publică.

Cu toate acestea, în urmă cu câteva zile, Mihaela ea a publicat o imagine cu fiica sa pe Instagram, ocazie cu care i-a urat ”La mulți ani”.

”Sf. Antonie al cărui nume îl porți să îți aducă linişte şi pace şi să nu lase ca speranţa să se stingă din sufletul tău! Îți doresc multe împliniri şi numai cu momente frumoase în viitor!La mulți ani Antonia mea frumoasă!!”, a notat ea la descrierea imaginii.

Prietenii săi virtuali au fost încântați de imagine și au început să transmită gândurile lor cele mai bune.

Citește și: Valentina Pelinel, portret înduioșător alături de cei trei copii. Cât au crescut micuții ei și ai lui Cristi Borcea

Mihaela și Cristi Borcea, divorț amiabil

În 2011, Cristi și Mihaela Borcea au pus capăt unui mariaj de 23 de ani, în cadrul unui proces care s-a desfășurat cu ușile închise.

Cei doi au sosit ținându-se de mână, iar alături de ei a fost și Angelo, fiul lor cel mare.

Citește și: Mihaela Borcea, declarație curajoasă pentru noul ei partener. Cum arată bărbatul care l-a înlocuit pe Cristi Borcea

”Clienţii noştri precizează că hotărârea de a divorţa a fost luată de comun acord. Atât despărţirea cât şi partajul vor avea loc pe cale amiabilă. Documentele necesare au fost depuse astăzi 27.04.2011 la Judecătoria Buftea.

Acţiunea nu influenţează în nicun fel grija şi preocuparea domnului Cristian Borcea şi a soţiei sale doamna Mihaela Borcea pentru viitorul copiilor lor, dorind ca aceştia să nu aibă de suferit.”, se arăta într-un comunicat făcut public la acel moment de avocații cuplului.

Ultimele știri